dalekosiężny SWDm2

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

dalekosiężny SWDm2

Postprzez grzegosz w 24 Maj 2010, 22:54

Kupiłem sobie SoC, przewertowałem instrukcję i w niej jest to tytułowe cacko - "dalekosiężny SWDm2". Jednakże nigdzie nie mogę tego znaleźć, ani po forach, ani na mapie ze znajdkami, internet też nie ma mi nic do powiedzenia na ten temat. W związku z tym - czy ta broń w ogóle istnieje w grze?
moja wersja gry to 1.005 albo 1.006, mam ją na kompie ponad rok, przeszedłem z pięć razy, a patch 006 zdaje się, iż tylko na multiplayer przeznaczony jest
grzegosz
Kot

Dołączenie: 01 Lut 2010, 23:50
Ostatnio był: 01 Wrz 2015, 23:44
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: dalekosiężny SWDm2

Postprzez djcycu w 25 Maj 2010, 04:08

Tylko w Soliance można go zdobyć. Z tego co wyczytałem raz na jakimś innym forum to SVD zostało wycięte razem z resztą innych map, questów itp. SVD był poprostu nagrodą albo nic innym jak częścią jakiegoś questa. Powiem ci wprost. Nic nie straciłeś. Całkowicie jest taki sam jak zwykły tyle że ma lepsze osiągi co do lunety i zasięgu strzału. Mozna też sobie zrobić takie cudo modyfikując zwykłe SVD. O tym jest wzmianka na forum więc odsyłam tam jesli umiesz coś modować :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości