Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
A czy nie jest tak że z modem S.M.A.R.T.E.R. niema tam po prostu artów?? Gram na tym modzie i jak dotąd nie spotkałem ani razu tam muszli ( bez moda były...)
O kase najłatwiej w SoC.zawsze miałem ponad 100 tysięcy
Najtrudniej w czystym niebie tam mój rekord to 40 tysięcy w portfelu. A zarobiona ogółem kasa to 150 tyś. Kurs rubla też nie jest świetny to ni podniecać się 20000 Ru bo to nie jest fortuna
Ja najlepiej zdobyć kasę?? Oczywiście artefakty ! Jak załatwisz sobie najlepszy wykrywacz artefaktów to możesz po jednym wypadzie zarobić ok 50.000 rubil. Początki są trudne , wiem ale potrzeba odrobinę czasu i dobrego detektora i jesteś bogaczem
Arty to dobry sposób. Pod tym względem COP bije na głowę poprzednie części. Wcześniej jak już zebrałeś na jakimś terenie to mogiła. Więcej nie było. A w COP-ie można zostać artefaktowym Bilem Gatesem Chociaż ja preferuję sprzedawanie szmelcu i zapłatę za zadania. Idzie jakoś przeżyć.
W CoP to tylko 2 sposoby-1 Artefakty(mój rekord to 118000 RU za kurs po anomaliach zatonu)a drugi to sprzedawanie wartościowej ale nie użytecznej dla nas zawartości schowków.Tyle jeśli o CoP chodzi
Ciekawi mnie, czemu ten wątek jest wciąż aktywny? Od 3ech stron, czyli od początku nie pojawiło się nic odkrywczego, a każdy kolejny post jest klonem poprzedniego