limak122 napisał(a):Za ile mozna ja kupic w zlociszach?
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Cena tez jedyna w swoim rodzaju - 1600 za cos, co za rok bedzie warto polowe tego, albo i mniej? Dla mnie glupota A do takiej karty to dwa rdzenie i 2 GB RAM'u obowiazkowo trzeba miec... Wiec porzadny config to nie mniej jak 5000 PLN
limak122 napisał(a):TAki Fx-62 Fan musisz dokupic
limak122 napisał(a):Nie lepiej kupic kompa z gorsza grafa i do tego Xbox360 ?
Ja tak chce zrobic, kompa z gorsza grafa juz mam teraz tylko xbox
Fan napisał(a):A64 Venice 3000+ @ 3ghz selekt 550zl
Tweak.pl napisał(a):Pojawilo sie wiecej informacji na temat nowego ukladu graficznego firmy NVIDIA - G60. Jak przewidywano, pierwsza wersja ukladu wyposazona zostanie w 32 potoki renderujace i 16 jednostek vertex Shaders. Jak widac mamy pewne rozbieznosci w polityce NVIDIA oraz jego najwiekszego konkurenta - firmy ATI. Kanadyjski producent ukladów graficznych stawia na zwiekszona ilosc jednostek vertex Shaders w porównaniu do NVIDII. Które z rozwiazan bedzie lepsze, przekonamy sie w niedlugim czasie. Wracajac do G80 to pozostaje jeszcze kwestia taktowania, niestety producent nadal nie chce zdradzic tajemnicy, specjalisci twierdza jednak, ze uklad raczej nie bedzie taktowany wyzej niz 700MHz.
LPKorn3324 napisał(a):hmm ale wypadalo by rozdzielic ile pixel i vertex shaderów bedzie do tego te potoki to tez sprawa dyskusyjna bo wiadomo, ze niestrety ilosc potoków nie równa sie ilosci ropów.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 1 gość