unikalna broń - misja z Sękiem

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

unikalna broń - misja z Sękiem

Postprzez RobRoy w 13 Maj 2010, 09:36

Witam,

Przewaliłem forum tam i z powrotem w poszukiwaniu problemu z misją na Skadowwsku z unikalną bronią, czyli tą gdzie Śęk mówi że jest "trefna". Zamówiłem u Żwawego pistolecik, dostałem go i łaziłem tam i z porotem już z 10 razy. Zrobiłem trochę misji w Jupiterze i dalej Śęk stoi po dzrzwiami na "krypie" i nic. A propo walizki z Zaporożca to ją przypadkiem znalazłem i całą "przytuliłem" - może to jest problem że nie wykonanie poprzedniej misji blokuje tą z "trefną" bronią. stawiam :wódka: nawet dwie za help'a
RobRoy
Kot

Dołączenie: 25 Wrz 2008, 11:38
Ostatnio był: 15 Lip 2010, 12:53
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: unikalna broń - misja z Sękiem

Postprzez DzordzBuzs w 13 Maj 2010, 12:40

Przeprowadziłem mały "Risercz" zadanie z trefną bronia aktywuje sie dopiero po wzieciu zadania "Niedostępny schowek" od Sęka, możesz to zadanie ukonczyc oddajac mu pudełko, lub oznajmic ze nie masz ochoty dalej go szukac. W obu przypadkach podchodząc do niego z jakakolwiek bronią zamówioną od Żwawego, Sęk sam cie zaczepi (Bron musisz miec w jednym ze slotów) A jesli chodzi o twoją sytuacje, wydaje mi sie ze to zadanie bedzie dla ciebie niedostepne.
Nie lubię Snorków...
Awatar użytkownika
DzordzBuzs
Stalker

Dołączenie: 03 Gru 2009, 01:10
Ostatnio był: 01 Lut 2022, 00:52
Miejscowość: Gdzie kukółka mówi ja pie..... ?
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 5

Postprzez RobRoy w 13 Maj 2010, 14:22

THX, za odpowiedź. Niestety "Sęk" zwany przez innych "Sępem" nie chce gadać a propo tego że już mu buchnąłem schowek. Mówi, po prostu, żebym spadał, bo nie ma czasu. ALe potestujemy jeszcze............ :wódka:
RobRoy
Kot

Postprzez StalkerCiastek w 13 Maj 2010, 14:47

Chyba nie do końca zrozumiałeś. Walizkę z tego co pamiętam potrafi otworzyć chyba tylko Sęk. Więc bierzesz od niego misję i przynosisz towar. Wtedy wybierasz sobie nagrodę. A potem jak idziesz z pukawką od Żwawego on cię zaczepia. Jeśli masz już tą walizkę, a u niego nie ma tej opcji dialogowej to może masz buga? Albo pomyliły ci się walizki? Na pewno to walizka z tej "dziury" pod stacją benzynową?

Dordz -> O, przepraszam, ale nie wiedziałem, że zamek da się otworzyć w inny sposób. No to kolega ma chyba buga. Polecam najnowszego patcha.
Ostatnio edytowany przez StalkerCiastek 13 Maj 2010, 15:01, edytowano w sumie 2 razy
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Kozaki: 58

Postprzez DzordzBuzs w 13 Maj 2010, 14:48

Grajac za pierwszym razem w "Zew Prypeci" tez tak poprostu znalazłem ten schowek szwendajac sie po Zatonie, poszedłem z nim do Kardana za 500 ruskich rozbroił zamek... no i gęba mi sie ucieszyła jak zobaczyłem zawartosc.
A puzniej zaczołem się zastanawiac po co wogle jest ten Sęk skoro zadnego zadania z nim niema... Tak wracajac do tematu to już chyba w tej kwesti nic nie wykrzesisz.
Nie lubię Snorków...
Awatar użytkownika
DzordzBuzs
Stalker

Postprzez RobRoy w 13 Maj 2010, 15:04

Chyba tak, dzienks za wsparcie
RobRoy
Kot

Postprzez DzordzBuzs w 13 Maj 2010, 15:10

Czekam na :wódka: nawet dwie :E
Nie lubię Snorków...
Awatar użytkownika
DzordzBuzs
Stalker

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 5 gości