Kobieta w Zonie xD

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kobieta w Zonie xD

Postprzez BurnMaster w 08 Maj 2010, 20:08

Ej ludzie potrzebuje dowodu, bo kolega nie chce mi uwierzyć, że w Stalkerze Cień Czarnobyla bodajże była historia o kobiecie która udała się do Zony w celu odnalezienia chłopaka xD

Bo kolega robi sesje RPG w Stalkera no i koleżanka chciała by zagrać a ten się upiera, że w Zonie nie ma kobiet i nie może zagrać, chcę mu pokazać, że się myli ;]

Byłoby fajnie jakby ktoś zrobił zdjęcie jak Naznaczony gada z tym gościem i ten mu opowiada o tej kobiecie ;]
Ostatnio edytowany przez BurnMaster, 08 Maj 2010, 20:13, edytowano w sumie 1 raz
BurnMaster
Stalker

Dołączenie: 08 Maj 2010, 19:46
Ostatnio był: 21 Cze 2018, 09:43
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Storming Obokan
Kozaki: 2

Reklamy Google

Re: Kobieta w Zonie xD

Postprzez Bambosz107 w 08 Maj 2010, 20:10

Było coś takiego? Nie spotkałem się.
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Cze 2022, 20:42
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 87

Postprzez Ogniskujący w 08 Maj 2010, 20:20

W cieniu nie ma.Jest za to wzmianka w Clear sky,w bazie samotników w Agropromie,wystarczy pogadać z ich szefem dlaczego przybył do zony :wink: .
NABOJE to waluta zony
Awatar użytkownika
Ogniskujący
Stalker

Dołączenie: 24 Kwi 2010, 15:44
Ostatnio był: 27 Cze 2011, 20:35
Miejscowość: Dolina Mroku-Baza wolności
Ulubiona broń: TRs 301

Postprzez Orenos w 08 Maj 2010, 20:22

Było, było , zara poszukam nawet ;)

Tak, to było w Czystym Niebie ,a tą dziewczyną z opowiadania Oresta była Leska - tu info http://stalker.wikia.com/wiki/Orest
Awatar użytkownika
Orenos
Kot

Dołączenie: 06 Lip 2009, 01:22
Ostatnio był: 13 Wrz 2012, 17:07
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Postprzez Wiewiórka69 w 08 Maj 2010, 21:03

Właśnie też się z tym spotkałem, ale czy tak kobieta zginęła czy jakoś zdołała opuścić zonę ? a poza tym.. jeżeli była jedna.. to można wywnioskować że było więcej kobiet w zonie.

Wiewiórka69
Wygnany z Zony

Dołączenie: 22 Sty 2010, 16:58
Ostatnio był: 19 Lip 2011, 21:39
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1

Postprzez n3ro11 w 08 Maj 2010, 21:30

W Cieniu też jest wzmianka o kobiecie w zonie. ;)
Image
Awatar użytkownika
n3ro11
Stalker

Dołączenie: 03 Paź 2009, 23:15
Ostatnio był: 20 Mar 2015, 19:43
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Kozaki: 0

Postprzez Wiewiórka69 w 09 Maj 2010, 13:33

W cieniu Czarnobyla ? daj dowód, bo grałem milion razy i ani razu się z tym nie spotkałem, tak samo chyba jak w ZW, tam także nikt nie mówi o kobietach...tak czy inaczej jestem niemal pewny ze w SOC nie ma wzmianki o tym.

Wiewiórka69
Wygnany z Zony

Dołączenie: 22 Sty 2010, 16:58
Ostatnio był: 19 Lip 2011, 21:39
Miejscowość: Warszawa
Kozaki: 1

Postprzez MiedzianeJaja w 10 Maj 2010, 07:35

Właściwie to jest niedopatrzenie. Jeżeli ma być blisko rzeczywistości to nie wyobrażam sobie żeby bandy chłopów latały cały czas po zonie, wszyscy napompowani adrenaliną i żadnemu by się baby nie chciało. To... nienaturalne :E.
Bandyci powinni tam mieć agencję. Porywać babki z poza strefy i trzepać na nich kasę i artfakty. To bezpieczniejsze niż wystawiać się na kule hehe. Zresztą Ukraińcy lepiej się na tym temacie znają niż ja :wink: Co do gry to faktycznie któryś z ważniejszych NPC-ów w CS opowiadał że przyszedł do zony za swoją ukochaną ale coś się tam stało i został sam w zonie. Chyba szef stalkerów z Agropromu. W SOC się nie spotkałem.

PS. Choćby rozwiązanie z Metro2033. Tam wychodzi półnaga laska i zachęca za opłata do zwiedzenia z nią pokoiku za parawanem. Co dalej nie napiszę. Sprawdźcie sami. W każdym razie zdziwko niezłe. :E
Ostatnio edytowany przez MiedzianeJaja 10 Maj 2010, 12:44, edytowano w sumie 2 razy
MiedzianeJaja
Tropiciel

Dołączenie: 11 Paź 2009, 22:27
Ostatnio był: 16 Gru 2016, 09:54
Miejscowość: Kraków
Kozaki: 22

Postprzez MatrixSTR w 10 Maj 2010, 11:07

Tutaj masz historię o kobiecie z Cienia
"Samotność":

Nie mogłem uwierzyć własnym oczom. Wiecie, widziałem już w życiu naprawdę piękne dziewczyny, ale ta... ta była idealna! Tak. Dokładnie. Idealna. Czułem, jakby cały świat wokół niej był czarno-biały i zamazany. A ona... Ona była wyraźna, jasna i barwna. A jak się poruszała! Matko, nigdy czegoś takiego nie widziałem! Aż mnie ścisnęło w gardle. Co ona miała wspólnego z tą całą nauką? Co miała zrobić w Zonie? Tak, zgadza się, w Zonie! Zaczynała się noc... Przy dworcu autobusowym jest taki dziewięciopiętrowy blok. Najpierw coś błysnęło w oknie na parterze. Od razu odbezpieczyłem swój Akm i nagle widzę, że to ona wychodzi z budynku... Aż przetarłem oczy ze zdziwienia - przecież w Zonie można się wszystkiego spodziewać! A ona idzie w moim kierunku. Stoję tam jak kretyn, gapię się na nią... ale z przyzwyczajenia trzymam broń w gotowości... Zauważyła mnie, uśmiechnęła się... Przywitała... A ja jej słucham, ale nie słyszę, co mówi, tylko się gapię. Miała na sobie niebieski kombinezon, jasnoniebieski... Ale nie taki luźny, tylko bardziej obcisły... A jej ciało... Niesamowite! Wtedy zdałem sobie sprawę, że nie zwracam uwagi na to, co mówi, tylko się szczerzę ... Okazało się, że była z grupy badawczej. Spytała, czy mogę pomóc. Pomóc! Dla niej z miejsca rzuciłbym się w anomalię. Powiedziała, że badała ten teges... jak jej tam... endemię Zony. Wiecie, rośliny, które nie rosną nigdzie indziej. Powiedziała, że uciekła ochronie, bo nie lubi, jak ciągle wokół niej węszą i przybyła tam zupełnie sama. Nie wiem. Uwierzyłem jej. Więc zgodziłem się jej pomóc, przynieść jej parę rzeczy. Dwa dni później wróciła, tak jak ustaliliśmy. Jak zbierałem dla niej towar, z pięć razy prawie było już po mnie. No więc idę tam z jedną myślą: "Znów ją zobaczę!" A tu nic. Nie było nawet budynku, przy którym ją spotkałem. I to tyle. Ale gdybyście mogli ją zobaczyć! Ona... aż płonęła od środka.
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 08 Lis 2024, 17:19
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Kozaki: 276

Postprzez Papa Mobile w 10 Maj 2010, 12:10

Heh czytam sobie posty na głos w tym temacie, a moja miła na to wygłasza komentarz, "chyba mi cycki opadną", pytam dlaczego cycki? Ona na to, "bo nie ręce" Tya w tym momencie przypomniałem sobie dowcip, otóż na plaży gostek znajduje lampę, wyciera rękawem, a tu wyskakuje z lampy Dżin, który dziękując za uwolnienie, prawi, że może spełnić jedno życzenie wybawiciela. Heh skoro tak to proszę autostradę z Polski przez morza i oceany do USA, dżin mówi, że dużo pracy , tyle betonu, pogłębiarki etc., więc może wymyśli inne życzenie, hm gostek na to, że chce "ogarnąć" psychikę i postrzeganie świata przez kobiety. Dżin patrzy na niego i pyta to ile pasów ma mieć ta autostrada?
„Et aux horions, l’on verra qui a meilleur droit" — Jeanne d’Arc
Image
Awatar użytkownika
Papa Mobile
Tropiciel

Dołączenie: 23 Sie 2007, 13:54
Ostatnio był: 06 Wrz 2023, 19:11
Miejscowość: Campus Pagani
Kozaki: 133

Postprzez Wotan w 16 Maj 2010, 08:14

Wow BAbka w zonie xD WoW

Wotan
Wygnany z Zony

Dołączenie: 14 Maj 2010, 15:16
Ostatnio był: 17 Maj 2010, 14:50
Miejscowość: RAcibóz
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Postprzez Messiah w 16 Maj 2010, 08:57

xD :D :P :) :*** słiiit

ehh

w Cieniu też jest ta wzmianka, zara zrobię screena.

mata

http://img25.imageshack.us/img25/9145/s ... 02l02g.jpg
Awatar użytkownika
Messiah
Tropiciel

Dołączenie: 20 Sie 2008, 20:44
Ostatnio był: 22 Lip 2013, 23:47
Miejscowość: Łódź
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 3

Następna