Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
przez lukass w 06 Maj 2010, 17:30
Tutaj masz wątek z modem na pragnienie -
http://www.gsc-game.com/main.php?t=comm ... =16#300524.
W ostatnim poście jest najnowsza wersja. Mod jest po niemiecku ale mogę go przetłumaczyć jeśli będzie działał.
Mam pirata!
-
lukass
- Dołączenie: 25 Paź 2009, 13:18
- Ostatnio był: 07 Sie 2010, 12:16
- Ulubiona broń: --
- Kozaki: 45
przez Plaargath w 06 Maj 2010, 21:07
Panowie, jesteście boscy!
MOD działa... chyba nie do końca.
Jak załadujemy do vanilli to na początku stan posiadania = kurtka + detektor (patrz screen). Po jakimś czasie grania, mniej więcej kilka chwil po pierwszym queście dla Sida z bandytami pojawia się pierwszy wpominany przez autora MODa komunikat, że pić się chce (patrz screen). Jest już kasa, więc kupuję wodę u Sida. I tu jest kłopocik, po wypiciu butelki wody nic się nie zmienia, komunikaty idą dalej. Potem próbowałem wodę z radem, to samo, potem wódkę, potem po wstępnym wytrzeźwieniu jeszcze wodę plus dwie butelki wody z radem, na sam koniec trzy wódki a komunikaty o pragnieniu przez cały czas szalały bez zmian. Aż w pewnym momencie, nachlany jak szpadel wypaliłem z obrzyna nie w tę stronę (paedz na dzzynglu zechał ). Po podjęciu walki z obozem kotów, gdy zabierałem się do loot'owania jednego z nich - CTD. Logu brak, w pliku loga tylko to:
001B:02E45860 xrGame.dll
001B:02E100A0 xrGame.dll
Te nazwy w inventory wynikają z niezmienienia plików językowych, myślicie, że to może mieć związek z crashem?
Merkantylizm, srerkantylizm.
-
Plaargath
- Dołączenie: 23 Mar 2010, 15:12
- Ostatnio był: 10 Sie 2024, 12:24
- Kozaki: 234
-
Powróć do Cień Czarnobyla
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość