PROBLEM - Osiągnięcie "Asystent"

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

PROBLEM - Osiągnięcie "Asystent"

Postprzez DarkCrow w 26 Kwi 2010, 02:58

Witam, mam taki problem że nie mogę zaliczyć tego osiągnięcia, mimo że wykonałem wszystko co potrzebne...

1. Byłem z misją w tunelu, zabiłem kontrolera, WSZYSCY z grupy Topola przeżyli! Zdobyłem tam też ten dziwny artefakt, oddałem jajogłowym.
2. Rozstawiałem 2 razy czujniki (3+2).
3. Ochraniałem grupę Topola podczas pomiarów - najpierw w Kopaczi a potem na bagnach (wszyscy przeżyli, jednego mutanty powaliły, ale dałem mu apteczkę i żyje :P). Zadanie napewno się udało, bo grupa Topola dała mi nagrodę i wszyscy mają nowe kombinezony.
4. Nie dostałem questa od naukowca, dotyczącego przyniesienia dokumentów z Jupitera, ale prawdopodobnie dlatego że zwiedzałem ten obiekt już wcześniej i zabrałem "dokumenty administracyjne". Zdobytą teczkę, i PDA zabitego najemnika poprostu oddałem naukowcowi (7000 RU nagrody i jakieś medykamenty). Tak na zasadzie: "może cię to zainteresuje" - to też się liczy prawda?
5. Wykonałem zadanie z agresywnymi snorkami - trzeba było wytrzymać w centrum anomalii przez kilkanaście sekund, gdy urządzenie dokonywało pomiarów.
6. Oddałem mechanikowi z bunkra 3 detektory.
7. Znalazłem serce oazy, sprzedałem profesorkowi.
8. Dałem temu najemnikowi naukowców 2 artefakty (kulebiak i kotlet, albo grawi).
9. Znalazłem naukowcom nową ochronę (powinność).
10. Zbadałem nową anomalię przy pomocy Svaroga - tą z której wypada trup szefa powinności i jego PDA :)

Zostało mi do wykonania już tylko jedno zadanie (to związane z kwiatem, do osiągnięcia Pionier), ale już dawno powinienem był dostać "Asystenta" a tak się nie stało... O co może chodzić? Zależy mi na tym bo chce mieć antybiotyki i ulepszenia od mechanika.

Mam poza tym sporo wykonanych zadań, które podnoszą reputację u wielu frakcji jednocześnie (jeden z nas, przyjaciel stalkerów itd.). Narobiłem się, i chce mieć nagrodę - a tu dupa :/

Gdyby chodziło i tą teczkę z Jupitera to kit - musiał bym powtarzać CAŁĄ lokację - jakieś 20-25 godzin gry...

EDIT
=====

Może są jakieś kody, albo mody które pozwoliły by mi dostać ten achievement...? Nie chce zaczynać od nowa czy wczytywać jakiegoś prehistorycznego save'a, a bez tego osiągnięcia będzie trochę lipa (bo Navikow ma ciekawe ulepszenia dla pancerzy).

Uwagi moderatora:

Było - http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=73&t=6221 ale tym razem temat pozostawie otwarty, bo i problem chyba mało spotykany... - caleb59
DarkCrow
Kot

Dołączenie: 26 Kwi 2010, 02:34
Ostatnio był: 23 Maj 2010, 23:51
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: PROBLEM - Osiągnięcie "Asystent"

Postprzez SHOOT w 04 Maj 2010, 21:25

Najwidoczniej jeszcze za mało się starasz ;/ Czy aby na pewno nie zostały ci jakieś misje nadane przez naukowców ?
Ostatnio edytowany przez SHOOT, 04 Maj 2010, 21:29, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
SHOOT
Kot

Dołączenie: 03 Maj 2010, 14:24
Ostatnio był: 20 Wrz 2017, 12:30
Miejscowość: Limańsk, Kordon, Wysypisko, Jupiter
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Re: PROBLEM - Osiągnięcie "Asystent"

Postprzez Domianos w 04 Maj 2010, 21:29

Jedno pytanie : jaką masz wersje gry. A do asystenta nie trzeba miec oazy.
Awatar użytkownika
Domianos
Łowca

Dołączenie: 23 Lis 2009, 22:32
Ostatnio był: 25 Wrz 2024, 18:16
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 28

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości