ZiomB napisał(a):Trzy ostatnie pytanka:
1. Czy tylku u mnie jest noc od 10:00 do 12:30? (Oczywiście dodatkowa noc, bo od 20:00 do 4:00 też jest.)
2. Z jakiego kalibru korzysta M60?
3. Istnieją jeszcze jakieś futurystyczne przedmioty typu Nano-pancerz?
Niewidzialne M-ki, jakieś lepsze PSI-helmety... Nieździwie się, jeśli w tej grze spotkam Xatrona. (broń z gry Chrome)
stalkero001 napisał(a):zabije np. 3 dziki to prezentuje sie to tak:
Dzik x3 ----> 3
I chce żeby było tak:
Dzik x3 ----> 1
stalkero001 napisał(a):PS - Tak wiem wkurzam was swoimi problemami xDD
Imbefalasion napisał(a):Jest jakiś sposób/update sprawiający, że podniesione z ziemi bronie nie psują się, albo przynajmniej nie aż tak bardzo? (do 2/3, może 3/4 pełnej sprawności)
condition_shot_dec
stalkero001 napisał(a):Czyli że zabiłem 3 dziki ale punkt był jeden a nie trzy bo wychodzi mi potem jakaś niebotyczna liczba co mnie bardzo denerwuje ; (
Jest na to jakaś rada . ? Bo niby takie małe coś a doprowadza mnie do szału xD
[invetory]
...
max_weight = 50
max_item_mass = 50.0
...
max_walk_weight = 60
ZiomB napisał(a):Kellypl, co do tego virusa to chodziłem tam sporo razy i nie zaraziłem się.
Co do tego andidotum (dobrze napisałem?) to znalazłem taką niebieską strzykawkę (już nie pamiętam gdzie), w opisie nic szczególnego nie ma, jeśli to nie lek na virusa, to co?
Aha i jeszcze jedno, gdzie można znaleść Mosina Naganta bez lunety? (Wersja z lunetą tragedia, testowałem go na trzech nibypsach przed barem, straciłem gdzieś około 50 kul (7.62 drogi kaliber ;/ ))
Kellypl napisał(a):nie żal ci takiej broni na psy?
Kellypl napisał(a):Próbowałem dodać tego bez lunety jako nagrodę ale gra witała crashem bez bug trapa, więc być może jest poprostu skopany i występuje w plikach ale nie ma go w grze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości