Zestaw pytań i problemów (technicznych też).

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Re: Zestaw pytań i problemów (technicznych też).

Postprzez Hssiss w 10 Kwi 2010, 06:56

Ktoś może powiedzieć co takiego z Mitajem jest nie tak? Może on jest fanem rozwiązania siłowego i zostaje przyjacielem tylko, gdy się go odbije?

Edit: Możecie bić mi brawo rozwiązałem zagadkę, Mitaj jest fanem rozwiązania siłowego, zostanie naszym przyjacielem jeśli go odbijemy, a nie wykupimy. A szkoda, bo osiągnięcie dyplomata jest przydatne zwłaszcza na mistrzu, gdy frakcja przeciwna, zaczyna nas najzwyczajniej w świecie nienawidzić. I co śmieszniejsze strzelają nawet na stacji. (Jak tylko wyjdą o krok przez drzwi na zewnątrz, odwracają się i pakują co tylko mają w moją stronę)
Hssiss
Tropiciel

Dołączenie: 07 Mar 2009, 02:43
Ostatnio był: 08 Gru 2017, 21:38
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 32

Reklamy Google

Postprzez Bialo w 14 Kwi 2010, 17:16

serio strzelają? a co daje dyplomata? Ja zawsze wszystkich rozwalam i mitaj jest zielony.
I nikt do mnie nie walił poza zombie :E
A tak przy okazji tego zielonego. Da się zaskarbić sobie zwykłych stalkerów bez dawania tego: :+: gdy są ranni?
Bialo
Kot

Dołączenie: 08 Sty 2010, 18:32
Ostatnio był: 19 Maj 2013, 19:04
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Postprzez Soczek w 14 Kwi 2010, 17:25

nie, z moich doświadczeń wynika, że tylko wręczenie apteczki pomoże w pojednaniu się ze zwykłymi stalkerami (tzn z tymi, którzy nie dają żadnych zadań).
Image
Awatar użytkownika
Soczek
Kot

Dołączenie: 09 Sie 2009, 11:44
Ostatnio był: 28 Maj 2013, 18:22
Miejscowość: Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 8

Postprzez Hssiss w 16 Kwi 2010, 13:00

Biało jeśli masz "przyjaciela" jednej z frakcji stacjonujących w Jupiterze (stalkerzy się nie liczą) to frakcja wroga przestaje cię szanować/tolerować. Dyplomata pomaga też przy osiągnięciu "Łowca artefaktów", gdy je już masz bandyci zmieniają do ciebie nastawienie na wrogie. Dyplomata pozwala ci zachować status neutralny wobec bandytów i w moim przypadku wolności.
Hssiss
Tropiciel

Postprzez Bialo w 16 Kwi 2010, 16:00

Łeeee... :( Wolę mieć wolność wrogą. Stalkerom też pomagam, ale najwięcej powinności.
Hmmm... jak robiłem wszystko pokojowo to nie dostałem dyplomaty. Bug? Nie mogę znowu zobaczyć. Nie w najbliższym czasie. A może osiągnięcie dostaje się dopiero po rozmowie z wano? :o
Bialo
Kot

Dołączenie: 08 Sty 2010, 18:32
Ostatnio był: 19 Maj 2013, 19:04
Frakcja: Powinność
Kozaki: 0

Postprzez Hssiss w 17 Kwi 2010, 08:46

To już było wyjaśniane multum razy w temacie Achievements ale powtórzę.

Wano:
Oddajesz Waletowi kasę (najlepiej postrasz go "dobrą pukawką", żeby zapłacić tylko 5000, ale nie prowokuj starcia)
Mitaj:
Płacisz Szyszakowi lub oddajesz artefakt, który dostałeś od przyjaciół zakładnika. Wychodząc zostaniesz zaczepiony przez bandytę płacisz od 2 do 5 tysięcy i odprowadzasz Mitaja na stację. Odbierasz nagrodę od jego przyjaciół.

Jeśli zwykle zabijasz tam wszystkich to zapomnij o dyplomacie.
Hssiss
Tropiciel

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 7 gości