Kiedy i gdzie można kupić daną broń

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kiedy i gdzie można kupić daną broń

Postprzez Rolex w 26 Mar 2010, 16:54

Mam problem ponieważ jestem już po misji z mózgozwęglaczem więc powinienem spodziewać się u handlarzy lepszych broni. Niestety u sidorowicza mam tylko olbrzyma i inne nie potrzebne rzeczy, barman jakieś AKs 74-2u i słaby kombinezon, sacharow ma tundera i chasera, które mi są niepotrzebne, a kutwa ma 2 TRs i GP-37, które znalazłem u monolitu. Jestem ciekaw kiedy ja będę mógł kupić Wintara BC, SVD, VLA, i inne lepsze już bronie bo nie będę wyruszał do Prypeci w kombinezonie stalkera i GP-37. GP-37 jest dobrą bronią jednak oczekuję reszty tych dobrych broni, których nie mogę nigdzie kupić. U kutwy byłem wiele razy i nic się nie zmieniło, a grę mam zainstalowaną z pudełka oryginalną bez patchy. Szukałem takich tematów w SoC i nie znalazłem. Proszę o pomoc
Image
Awatar użytkownika
Rolex
Kot

Dołączenie: 13 Mar 2010, 21:50
Ostatnio był: 09 Wrz 2012, 17:07
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Kiedy i gdzie można kupić daną broń

Postprzez Wheeljack w 26 Mar 2010, 17:05

Nie kupisz tych broni nigdzie przy trupach albo w schowkach szukaj. SWD masz w czerwonym lesie VLA też, a Wintoreza w magazynach wojskowych.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: 13 Lis 2024, 19:51
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 725

Postprzez caleb59 w 26 Mar 2010, 17:08

Po pierwsze: zainstaluj patch 1.0004 (i popukaj się w głowę, że wcześniej tego nie zrobiłeś - dodaje masę poprawek)...
Po drugie: domyślny "spawn" broni u handlarzy jest słaby i bardzo losowy - zostało to nieco poprawione i przerobione np. w modzie Oblivion Lost 2.2...
Po trzecie: Wintar BC leży sobie luzem na ziemi w jednej z chatek w Magazynach Wojskowych...
Po czwarte: rób zadania poboczne - często nagrodą bywają kombinezony (np. zadania od Woronina w bazie Powinności w Barze)...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:23
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 672

Postprzez Rolex w 26 Mar 2010, 17:14

A ten patch, który podałeś jest do polskiej wersji językowej? I czy stracę swoje save bo dosyć daleko zaszedłem i niechciałbym tego postępu zatracić.

Uwagi moderatora:

http://stalker.pl/download/?did=3 a co do save to stracisz dlatego napisałem - trzeba było POMYŚLEĆ zanim zacząłeś grę... - caleb59
Image
Awatar użytkownika
Rolex
Kot

Dołączenie: 13 Mar 2010, 21:50
Ostatnio był: 09 Wrz 2012, 17:07
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości