Siema, ja też się długo męczyłem w tunelach. Robiłem tak jak pisał kolega @LordDino i jakoś przeszedłem. Moje wrażenia są nijakie z moda. Mod pod względem grywalności jest taki sobie. Zacząłem grę na poziomie weteran i było za ciężko by przejść całość. W tunelu zmniejszyłem poziom do początkujący i też było ciężko choć ciut łatwiej
Miałem dobry pancerz i usprawnione giwery i tak w najemników jak i w monolitowców musiałem wpakować pół magazynka w klatę, natomiast oni 3,4 trafienia i byłem dead. Balans w stosunku do AI do niczego. Respawn też wkurzał, bo co wybiłem poszedłem dalej i jak wracałem to ciał nie było a AI od nowa do mnie strzelał. Jak doszedłem do końca gry i dochodziłem do helikoptera koło B28 to w ogóle jeden wielki meksyk! nie szło tego przejść, bo monolit walił bardzo celnie i to przeważnie tylko we mnie, pozostali bardzo szybko ginęli. Na podsumowanie powiem tylko że dodana broń jest super i te skrzynki ukryte też dodają smaczku. Reszta jest do bani. Uważam, że straciłem tylko czas by zmęczyć do końca COP, a teraz muszę odpocząć od tej gry bo po tym modzie nie mogę na nią patrzeć...
Aktualnie usunąłem moda i mam teraz wgrane: [AtmosFear] Cromm Cruac - Zmodyfikowana Pogoda,
S.T.A.L.K.E.R.CoP Ceano's Graphic Compilation],
i jest teraz super