SzErN napisał(a):Jedynym zwierzeciem, które nie poddalo sie i wytrzymalo w mojej obecnosci az do dzisiaj to mój pies, kundelek, który towarzyszy mi juz 16 rok .
kowek napisał(a):Ja mam kota perskiego Ma na imie M.I.L.U.S. pomimo tego imienia to naprawde zbój...
Jego zdjecie ^^
Boras napisał(a):faktycznie bardzo fajniutki kotek, ale musze zauwazyc ze podworko to masz conajmniej dziwne
-hehe spoko , czyli kot to ktos? A moze to jakis czlowiek wyzera z miski? :mrgreen:Leonid_Toptunow napisał(a): Belfegor (lato 2004, zaginal na wiosne, prawdopodobnie wciaz zyje, bo ktos wyzera jedzenie z miski)
-uczyl cie synek matematyczki? No nie moge z tego tekstu :D:DLeonid_Toptunow napisał(a):Filemon poszedl do mojej nauczycielki matematyki, konkretnie jej synka
katexin napisał(a):-uczyl cie synek matematyczki? No nie moge z tego tekstu :D:DLeonid_Toptunow napisał(a):Filemon poszedl do mojej nauczycielki matematyki, konkretnie jej synka
katexin napisał(a):-uczyl cie synek matematyczki? No nie moge z tego tekstu :D:DLeonid_Toptunow napisał(a):Filemon poszedl do mojej nauczycielki matematyki, konkretnie jej synka
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości