przez Gentleman's White w 02 Mar 2010, 18:51
Mod jest śmieszny, w złym tego słowa znaczeniu.
Dlaczegojest tak kiepski? Już tłumaczę
1. Nim doszedłem do Skadowska rozpoczął się już blow out.
2. Po kilku minutach wyszedłem na powierzchnię i odkryłem stos ciał przed statkiem. Nie dało się zidentyfikować ich po noszonych zbrojach ponieważ są pomieszane. NIE DA SIĘ ZIDENTYFIKOWAĆ BANDYTÓW Z ODLEGŁOŚCI
3. Zacząłem zbierać łupy z ciał i od razu pobiegłem je sprzedać. Po tym ja wróciłem po resztę, okazało się że nadszedł patrol Stalkerów, który również chciał coś dla siebie przygarnąć. Musiałem się spieszyć
4. Nagle pojawili się Bandyci, rozpoczęła się strzelanina w którą się nie zaangażowałem. Zbierałem jedynie kolejne łupy z ciał zmarłych.
5 Pojawiła się Pijawka, i 5 Zombie. Nagle skądś wybiegły Koty, Psy. ZAWIĄZAŁA SIĘ REGULARNA WOJNA PO 25 MINUTACH GRY!
Podsumowując: Po 25 minutach gry zdobyłem Protectę, Grozę i Vintoreza oraz LR w stanie idealnym. Z tego co sprzedałem z ciał pokonanych i po modyfikacji każdej z powyższych broni oraz zakupieniu sobie pancerza stalkerów i upgradzie zostało mi ok 30 tysięcy. Warto dodać, że miałem mnóstwo lekarstw, prowiantu i amunicji w tym 30 granatów.
Całkiem nieźle jak na realistyczny mod, który całkowicie psuje koncepcję Zewu Prypeci gdzie mieliśmy być osamotnieni w Zonie.
EDIT: Wciąż powstają dwa rodzaje modów. Te które rozgrywkę ułatwiają do tego stopnia, że jest nudna i mdła oraz te które sprawiają, że gra jest stanowczo zbyt trudna i w efekcie męcząca. Ten mod sprawia, że gra nie ma najmniejszego sensu jeżeli po niecałych 30 minutach miałem sprzęt jakiego niektórzy nie mają nawet tuż przed zakończeniem gry. Istnieje możliwość, że został zbalansowany od czasu mojego oryginalnego posta, niemniej jednak moja opinia pozostaje.
Ostatnio edytowany przez
Gentleman's White, 27 Mar 2011, 00:20, edytowano w sumie 1 raz
-
Za ten post Gentleman's White otrzymał następujące punkty reputacji:
- Wheeljack.