pare pytan..

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

pare pytan..

Postprzez Artur1021 w 25 Lut 2010, 22:36

1. Dolaczylem do Stalkerow. Czy bede mogl potem ich opuscic i dojsc np. do Wolnosci?
2. Wiadomo jestem w stalkerach i atakuje baze bandytow na wysypisku. Rozwalam wszystkich ale odejde troche dalej i juz sie respawnuja.. Tak bedzie zawsze czy np. po 3 razach jak sie ich wybije to juz sie nie pojawia?
3. Ktory technik potrafi ulepszyc egzoszkielet?
Artur1021
Kot

Dołączenie: 01 Sty 2010, 00:31
Ostatnio był: 10 Kwi 2010, 13:45
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: pare pytan..

Postprzez bpSpb w 25 Lut 2010, 23:05

Ad. 1. Tak. Ja kilka razy zmieniałem frakcję.
Ad. 2. Bez modów nie da się całkowicie wytępić danej frakcji. Sam kilkakrotnie wybiłem bandytów do zera, ale za jakiś czas pojawiali się znowu i odbijali bazę i część placówek na Wysypisku.
Ad. 3. Egzo Wolności ulepszysz u technika Wolności, u Powinności też pewnie się da.
Cień Czarnobyla - Tu żołnierze, tam bandyci - wszyscy dobrać chcą mi się do życi.
Czyste Niebo - Wolność z Powinnością wciąż drą koty - czy ja nie mam nic innego do roboty?
Zew Prypeci - Jeszcze nie grałem.
Awatar użytkownika
bpSpb
Kot

Dołączenie: 13 Sty 2010, 22:19
Ostatnio był: 28 Mar 2016, 18:35
Ulubiona broń: Sniper TRs 301

Postprzez Artur1021 w 26 Lut 2010, 00:35

thx. Wlasnie przed chwila tak sobie poszedlem do bazy powinnosci zobaczyc czy mi ulepszy ten egzo ale drzwi zamkniete O.o (nie wykonalem jeszcze wiele misji glownego watku.. chyba potem sie otworza nie? :)
Artur1021
Kot

Dołączenie: 01 Sty 2010, 00:31
Ostatnio był: 10 Kwi 2010, 13:45
Ulubiona broń: GP 37

Postprzez bpSpb w 26 Lut 2010, 10:55

Otworzą się. ;) Poza głównym wątkiem Powinność będzie miała dla Ciebie kilka ciekawych zadań. Warto je wykonać, bo dobrze płacą. ;)
Cień Czarnobyla - Tu żołnierze, tam bandyci - wszyscy dobrać chcą mi się do życi.
Czyste Niebo - Wolność z Powinnością wciąż drą koty - czy ja nie mam nic innego do roboty?
Zew Prypeci - Jeszcze nie grałem.
Awatar użytkownika
bpSpb
Kot

Dołączenie: 13 Sty 2010, 22:19
Ostatnio był: 28 Mar 2016, 18:35
Ulubiona broń: Sniper TRs 301

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości