Parę pytań nowicjusza

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Parę pytań nowicjusza

Postprzez G36 w 24 Lut 2010, 23:57

ZoltaR napisał(a):Osobiście przeszedłem SoC sześć razy...

ad2 Prawdopodobnie zostaniesz zapytany czy chcesz dołączyć czy też nie do danego oddziału.

Przeszedłeś sześć razy i piszerz prawdopodobnie, coś kitujesz kolego. A po za tym, to odpowiedzi zostały już napisane.
-Nienormalny!
-A co ta znaczy być 'Normalnym'?!

G36
Wygnany z Zony

Dołączenie: 13 Sty 2010, 22:25
Ostatnio był: 09 Wrz 2011, 18:12
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez ZoltaR w 04 Lip 2010, 06:34

G36 napisał(a):Przeszedłeś sześć razy i piszerz(sz) prawdopodobnie, coś kitujesz kolego. A po za tym, to odpowiedzi zostały już napisane.

Pisze się "piszesz" - polecam lekcje języka polskiego.

cyt."Osobiście przeszedłem SoC sześć razy..." - no tak, bo tylko chciałem się tym pochwalić użytkownikom stalker.pl i tym samym nakarmić swoje ego. Gratuluje, rozgryzłeś mnie, you're the best. Hahahahahahaha!

Do tej pory odpowiadając na drugie pytanie użył bym słowa 'prawdopodobnie', a to stąd że do jakiejkolwiek frakcji dołączyłem raz, może dwa gdy tylko zaczynałem przygodę ze S.T.A.L.K.E.R-em. Nie 'jarało ;)" mnie to, więc stąd użycie słowa 'prawdopodobnie'. - jesus, trudno się tego domyślić!?

Zdaje się, że topic jest już stary, cóż, wybaczcie, musiałem nakarmić swoje ego, hahaha :D :D
Image
Image
Awatar użytkownika
ZoltaR
Kot

Dołączenie: 16 Sty 2010, 18:49
Ostatnio był: 14 Kwi 2020, 20:02
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 0

Postprzez Adam w 04 Lip 2010, 18:38

Stop OFFTOP, ati, zamykaj temat :P
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości