Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Nie znalazłem tematu o lokacjach to tutaj się zapytam. Do Podziemi Jupiteru można potem wrócić czy to tylko miejsce przejsciowe i po przejściu juz nie ma powrotu?
Ostatnio edytowany przez anatol, 24 Lut 2010, 13:39, edytowano w sumie 1 raz
Nie ma powrotu potem przemieszczasz się jedynie z przewodnikiem. W modach jest dostępne przejście bez nich nie.
Panie, daj mi siłę, do zaakceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, mądrość, abym dobrze ukrył ciała tych którzy mnie dzisiaj wk*rwili.
Jak się dobrze sprężysz to da się zrobić, że wszyscy wyjdą cało. Mi raz się udało takie cudo. Jak masz problem to może zmniejsz poziom trudności zawsze będzie mógł twój kolega więcej śrutu wygarnąć.
Panie, daj mi siłę, do zaakceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, mądrość, abym dobrze ukrył ciała tych którzy mnie dzisiaj wk*rwili.
Oj coś chyba ściemniasz Sprawdziłem to. Zasadzka zaczyna się od tego, że kapitan krzyczy, że to zasadzka po tym jak dowódca Monolitu zdejmuje naszego snajpera. Próbowałem zabić tego dowódcę jak tylko pojawia się ale nie mogę. Dopiero jak strzeli do naszego snajpera to spada po moim trafieniu. A nawet na nowicjuszu nasz snajper pada po strzale z gaussa.
A gdzie ten snajper jest ?? Bo może ja po prostu nie wiedziałem, że on istnieje i dlatego myślałem, że przeżył do budynku wychodzi 2 lub 3 gości i tylu wyprowadziłem.
W sumie w akcji bierze udział 4 + ja. Snajperowi zaraz na początku misji kapitan karze wejść na górę takiego małego budynku. Z pozostałymi 3 wchodzi się do tego duzego budynku z oknami z którego potem naparza się.
No racja zaraz po przybyciu na miejsce dowódca mówi żeby koleś poszedł na dach, racja o nim zapomniałem zwracam honor. Grałem ostatnio jakieś 2 tygodnie temu mogło mi wypaść z bańki.
Kiedy pojawi się misja odnalezienia Zulusa? Zrobiłem już 3 zadania w Prypeci a Zulusa nadal nie ma. Kołó szkoły też go nie ma. I nie wiem co się stało z Włóczęgą. Tym gosciem z Monolitu który ze mną przyszedł. Nie ma go w bazie w wojskowych. Czyżby jakiś bug a może będzie później?
Ja raz też nie miałem Zulusa tam sprawdź może go już zabili ale miałem chyba buga i gościa nie było po prostu, a Włóczęgi nie pamiętam być może po prostu wrócił do Janowa.