Schowek w Prypeci

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Schowek w Prypeci

Postprzez rysiek24 w 21 Lut 2010, 17:04

witam

jak kazdy wie , gra moze miec kilka zakonczen , aby dostac sie na teren elektrowni po ukonczeniu zadan , nalezy odnalesc schowek z kodem dzwi w wnetrzu sakrofagu i tu wlasnie pytanie , jak dostac misje aby znalesc schowek w prypeciu ? bo w tej chwili skonczylem misje z antenami i kaze mi isc do sakrofagu.
rysiek24
Kot

Dołączenie: 13 Lut 2010, 21:54
Ostatnio był: 06 Wrz 2011, 22:35
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Schowek w Prypeci

Postprzez LordDino w 21 Lut 2010, 17:22

Musisz się cofnąć do Kordonu i pogadać z Przewodnikiem potem do Agropromu i w podziemiach gadasz nie pamiętam z kim i wtedy pokaże ci się gdzie ukryli dekoder cwaniaki (Prypeć)
Panie, daj mi siłę, do zaakceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić,
odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować,
mądrość, abym dobrze ukrył ciała tych którzy mnie dzisiaj wk*rwili.
Awatar użytkownika
LordDino
Stalker

Dołączenie: 18 Lut 2010, 09:20
Ostatnio był: 08 Cze 2012, 22:19
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Re: Schowek w Prypeci

Postprzez kris1275 w 21 Lut 2010, 17:58

Po zrobieniu głównego questa w Jantarze trzeba wrócić do bunkra naukowców. W bunkrze pogadasz z Sacharowem który wyśle cię do Barmana w barze "100 radów". Barman da ci namiary na Przewodnika. Namiar na Przewodnika będzie na mapce w PDA. Przewodnik wyśle cię spowrotem do Agropromu do kryjówki Striełoka. Tam Doktor wyjaśni ci kilka kwesti i da klucz do pokoju w hotelu w Prypeci. Taka powinna być kolejność,ale jeżeli nawet teraz wrócisz się do Barmana to raczej też dotrzesz do rozwiązania problemu.
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

Dołączenie: 05 Gru 2009, 14:10
Ostatnio był: 18 Sie 2015, 21:57
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 13

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 25 gości