zacina się gdy idę albo biegnę

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

zacina się gdy idę albo biegnę

Postprzez lukasbiggie w 16 Lut 2010, 19:32

Otóż mam taki problem: kiedy idę albo biegnę mój bohater co kilka kroków się zatrzymuje tak sam od siebie po czym rusza dalej, myslałem, że to wina tego iż mam za duże obciażenie, ale po wyrzuceniu wszystkiego do schowka, dalej się zatrzymuje, nie jest głodny (to sprawdziłem na samym początku). Mam wgranego moda OL 2.2, ale to nie jego wina, bo na innych sejwach chodzi dobrze (problem w tym, że nie moge zacząć od nowa, za dużo mam artefaktów około 30) wkurza mnie to niemiłosiernie, czasem trzeba uciec przed psami (nie chce mi sie ich ciągle zabijac) a tu nie mogę bo ten bat się zatrzymuje co kilka kroków, mam wszystko na maxa, ale to raczej nie wina kompa, ale dla świętego spokoju podam jego konfiga:

amd athlon II x2 240
asus m4n78
2x 1024mb pc800 goodram
gf 9600gt 512/256
dysk 320gb (zapełniony w 50%)
xp sp3 (przeinstalowany niecałe dwa miesiace temu)

w treju nic nie chodzi, antywirus wyłączony, net także

może ktoś miał już taki problem? aha wersja gry to 1.0006, spolszczona no i z OL 2.2.

zaczęło się tak dziać kiedy wszedłem po raz chyba setny na wysipisko, żeby rozwalić mięsacze, a może jest to wina tego, że wróciłem się z Prypeci do Baru? No, ale dwa tygodnie przegrałem i nic sie nie działo, aż do wczoraj.
lukasbiggie
Kot

Dołączenie: 21 Lis 2009, 14:47
Ostatnio był: 28 Maj 2015, 17:14
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: 3

Reklamy Google

Re: zacina się gdy idę albo biegnę

Postprzez MatrixSTR w 17 Lut 2010, 01:44

sprawdź czy Ci może nie rośnie promieniowanie, bo ja też czasem miałem że samo z siebie rosło i objawy były podobne (nagłe zatrzymywanie się i po chwili znowu bieg), ten błąd występuje między poziomami. jeśli to wina promieniowania to spróbuj wgrać sejwa przed tą zmianą poziomów lub spróbuj odinastalować moda i wgrać jeszcze raz (według mnie to nie pomoże ale ktoś coś pisał że mu pomogło)
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 08 Lis 2024, 17:19
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 276

Re: zacina się gdy idę albo biegnę

Postprzez lukasbiggie w 17 Lut 2010, 12:40

właśnie rośnie, tak minimalnie,co chwile skacze, chociaż, że mam -20 promieniowania(po podliczeniu tyle zostaje), sejwa nie mogę innego załadować (tamte mam z neta ściągnięte, jedynie pozostaje odinstalować moda i zainstalować jeszcze raz)

reinstalacja moda nie pomogła :/

odinstalowanie gry także nic nie pomogło... no nic, mam wprawdzie sejwa z przed 5 dni, także pogram na nim ;)
lukasbiggie
Kot

Dołączenie: 21 Lis 2009, 14:47
Ostatnio był: 28 Maj 2015, 17:14
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: 3

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości