Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Mam mianowicie problem z odpaleniem save. Zapisałem grę podczas przerywnika (takiego filmiku). Jak chciałem odpalić grę i wywala mi "wyślij raport o błędach" i tyle. Zapisałem to na moim jedynym save. Mam wersję 1.0005 zaszedłem dość daleko i nie chcę tego stracić. Co mam zrobić aby odpalić grę.
Nie wiem, ale mogę Ci użyczyć zapis, tylko powiedz w którym momencie gry. Mam wersje 1.0006, ale powinny być zgodne, a nawet jeśli nie to możesz ściągnąć ...6
Byłbym wdzięczny gdybyś dał mi tego save. Ciężko będzie mi powiedzieć gdzie dokładnie jestem ale się postaram. Jestem tym miejscu jak idę do Jantaru po dokumenty do laboratorium X13 (jeśli się nie myle) bynajmniej dostarczyłem Barmanowi dwa dokumenty a ten miał być trzeci. Jak byś mógł dać save zaraz jak się wychodzi z Baru to otrzymaniu tej misji albo zaraz przy następnym checkpoint'cie. P.S mam nadzieję że masz dość dużo kasy bo miałem dosyć dobre wyposażenie a grałem na poziomie trudności Stalker ale na wyższym dam też sobie radę.