Zwracam troszke honoru
filmik o tym kolesiu z twojego podpisu, jest ze tak powiem z braku lepszego okreslenia "lepszy"
mi niestrety nic nie mowily skroty MMO i KO (pewnie chodzi o knockout)
Nadal nie ukrywam ze jest kilka rzeczy ktore mi sie nie podobaja (proste laczki na twarz, i z kolanka w leb, i to ze jeden juz traci przytomnosc, plata sie w liny a 2 go jeszcze oklada ) ale jest zxdecydowanie mniej drastyczny niz ten 2 filmik, w tym 2 ta ostatnia scena w ktorej koles rzuca drugim... dam sobie cosniecos odciac ze tamten juz nigdy nie wstal, a naprawde cos gdzie mozna ( w sensie jest dozwolone a nie moze sie zdazyc) kogos zabic niezasluguje na miano sportu, jasne ze nawet w boxie zdazaja sie wypadki i ludzie juz nie wstaja, ale to co innego, bo tam nie ma "ciosow" przygotowywanych wlasnie po to.
3mam sie cieplo , mysle o tobie dobrze
(hehehehehe)
Juz wczesniej sobie o tobie pozytywne zdanie wyrobilem wiec bedziesz sie musial napracowac zeby je zmienic
edit po przeczytaniu Cienia
Jasne ze nikt ich nie zmusza , ale gdzies jest granica, co mozna roic a zego nie mozna. Np Bezposrednie pytanie do Thaia, jak bys sie czul gdybys kogos
[censored] na ringu?? Ale tak powaznie, bo jezeli jestes normalnym czlowiekiem to bys pewnie wpadl w stan katatomii, albo czegos, ludzie ktorzy sa zdolni do takiej
[censored] (mowie tu o MMO) wg. mnie ( i niestety tu ich obraze) sa nienormalni, kazdy moze ryzykowac utrat e swojego zycia, ale nikt nie powinien dazyc do zabrania komus zycia
Pacyfista nie jestem, sam tez sie naparzalem pare razy w rzyciu
ale nie nazywam tego sportem