Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Czy ktoś wie gdzie takie urządzenie jest? Na mapce patrzyłem i tam byłem ale nie mogę tego znaleźć. Ktoś wie gdzie to jest? Z góry dziekuję i pozdrawiam
Nie pamiętam jak gość miał na imię ale w pewnym momencie gry dostaniesz zadanie porozmawiania z nim. Jeśli tego nie zrobisz to te drzwi pozostaną zamknięte.
Trzeba dostać namiar od Doktora na hotel w Prypeci.Doktor da klucz do pokoju w hotelu.W pokoju jest urządzenie łamiące kod do drzwi w elektrowni.Wtedy jest dostępne najlepsze zakończenie
kris1275 napisał(a):Wtedy jest dostępne najlepsze zakończenie
Małą poprawka, PRAWDZIWE zakończenie, nie najlepsze. Bo dla jednego te z monolitem może być lepsze, od tego z profesorem. O miejscu gdzie znajduje się doktor poinformuje Cie przewodnik który jest w kordonie. A o nim dostaniemy informacje od barmana.
No tak, ale te strzelanie poza elektrownio twórco nie wyszło. Dowiadujemy się też jak powstała Zona. Choć wiele tajemnic nadal pozostaje nieodgadniętych.
Kurde dwa razy wróciłem z prypec. Najpierw do przewodnika potem znowu do prypec potem do agropromu i znowu do prypec ja dziękuję. Ja chce mieć tą zbroje