Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Jestem w wiosce gdzie trzeba złożyć raport Mrukowi i wybiłem całe gów***(pijawki) i chce poszukać granatnik buldog6 ale we wszystkich domach(jakie zwiedziłem) nie ma piwnicy. Co robić ? gdzie jest granatnik?
Położenie, tego domu z piwnicą, jest wskazane na PDA, chyba że nie wykonałeś misji z kuchmistrzem, to nawet jeśli byś wszedł do tej piwnicy to buldoga raczej by nie było.
Ostatnio edytowany przez G36, 11 Lut 2010, 18:47, edytowano w sumie 1 raz
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath Windows 7 Home Premium 64bit Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz Gigabyte Radeon HD5770 1024MB Goodram 2x2GB
a nie lepiej włamać się do arsenału wolności? bierzesz wintoreza (jest w jednym z domów w bazie) podchodzisz do okienka żeby było widać strażnika jeden strzał w tył głowy i masz dostęp do pukawek, kombinezonów, amunicji i do buldoga tylko musisz go zastrzelić tak żeby nikt nie widział
Matrix Strefa14 napisał(a):tylko musisz go zastrzelić tak żeby nikt nie widział
albo zespawnować cosik wybuchowego np. beczkę - i już jesteś wolny od podejrzeń. To jest sprawdzony sposób, tak się pozbyłem powinnościowców z wioski obok magazynów wojskowych i nadal mogłem dostarczyć im bulldoga.