[PROBLEM] Psioniczne męczarnie

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: [PROBLEM] Psioniczne męczarnie

Postprzez Oskar w 07 Lut 2010, 04:52

Słuchaj,nie musisz go zabijać,on sie pojawia z tego co wiem naprawde za tobą więc spieprzaj na tą drabinę i uciekaj z tamtąd ,zrobi ci się ekran pomarańczowy ale kit,ważne ,że żyjesz i jak wyjdziesz to będzie ok,ja go tam zostawiłem kilka razy xD PS. tam gdzieś jeszcze biegała pijawka,uważaj bo prawie zawału dostałem :E No ,ale dziś udało mi się ją ominąć... No wiecie jak sie gra w nocy,wyskoczy ci to na ekran i lipa jest...
Image
Awatar użytkownika
Oskar
Stalker

Dołączenie: 07 Lut 2010, 04:39
Ostatnio był: 13 Kwi 2017, 00:13
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Threaded SPSA-14
Kozaki: 15

Reklamy Google

Postprzez StalkerCiastek w 07 Lut 2010, 11:47

Miałem tak. Z modem Helios Spawn Menu na spawnowałem ze 30-40 Kontrolerów. Po walce z nimi ekran dalej się "chwiał" i było słychac ten jęk. Po wczytaniu został już sam jęk. W moim przypadku pomogło wyłączenie gry. Ja proponuje wczytac sejwa z bazy Powinności. Trochę stracisz, ale przynajmniej problem (może) zniknie.

Otóż jeżeli długo walczyłeś z kontrolerem, możliwe, że mocno ci zrył psyche

Tak to możliwe. Spróbuj zabic go od razu. Ale z tym "zryciem psychy" się nie zgodzę. Objawy znikają po góra minucie.

Oskar - Jemu chodzi nie o te piwnice z SoCa. Potem napisał, że problem dotyczy Czystego Nieba.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Postprzez 1920razor w 07 Lut 2010, 20:20

Też tak miałem jak byłem w tej wiosce koło magazynów wojskowych pobawiłem się z nim trochę i go z noża zabiłem no ale...WTF? ekran niebieski i te odgłosy jego no ale myśle co zrobic więc weszłem w anomalię Elektro i CUD przestało nie wiem dlaczego bug?
Image

1920razor
Wygnany z Zony

Dołączenie: 14 Sty 2010, 20:58
Ostatnio był: 27 Cze 2015, 14:35
Miejscowość: Siemianowice Śląskie
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 12

Postprzez Майкл w 14 Lut 2010, 16:37

Ciekaw rozwiązanie z tym ,,electro''... Bez urazy, ale po ilu :wódka: byłeś?
Майкл
Kot

Dołączenie: 29 Sty 2010, 11:15
Ostatnio był: 16 Lut 2010, 20:56
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości