Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Panowie i może panie mam do Was wielką prośbę. Powiedzcie mi o co chodzi z Najemnikami i tym Ich Klientem. Proszę o pomoc gdyż cała sprawa zaczyna coraz bardziej mnie denerwować wszystko mam na 100% oprócz tego, cały czas w outro wyświetla mi sie komunikat że "Wojsko nie wie skąd oni przyszki i kto jest tym Klientem". Jak coś wiecie napiszcie a wreszcie będę mugł spać spokojnie.
A próbował ktoś może donosić do końca gry wszystkie PDA oraz zapiski z informacjami dotyczącymi Najemników i tego klienta ? Może na ich podstawie Wojsko by coś ustaliło Pzdr
pzengota napisał(a):To tak i tak nic nie da bo w modzie "Władca Zony" jest możliwość obejrzenie wszystkich zakończeń i z najemnikami jest tylko jedno. Pozdrawiam
Wielka szkoda. Nie wymagałoby dużego wysiłku od twórców gry, aby wątek Najemników jakoś rozbudować i dać na koniec rozsądne wyjaśnienie. W każdym razie mam dziwne przeczucie, że w kolejnej odsłonie gry ponownie wcielimy się w postać Najemnika i będziemy mieli okazję pociągnąć dalej tę całą historię z klientem Pzdr