Wyłącz Mózgozwęglacz [bug]

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wyłącz Mózgozwęglacz [bug]

Postprzez stoneape w 31 Sty 2010, 22:32

Przechodzę Stalkera już kolejny raz w nadziei na prawdziwe zakończenie, ale szczerze mówiąc już trochę mi się nie chce, wolałbym przejść do CS i CoP jednak gdybym nie ukończył gry jak należy to uczucie niespełnienia gryzłoby mnie cały czas xP Niedawno usłyszałem od kolegi o pewnym błędzie, podobno przy misji, w której mamy wyłączyć mózgozwęglacz nie trzeba tego robić, a wystarczy pobiec od razu do Prypeci i to wystarczy by misja została zaliczona. Tu powstaje moje pytanie: Czy to prawda, jeżeli tak to czy nie wpłynie to na zakończenie gry?

Z góry dzięki za odpowiedź,
Pozdrawiam.

Uwagi moderatora:

<sarkazm>Świetny dział na zadanie pytania.</sarkazm> Przenoszę. - xKoweKx
Tak! Ja wiem, skąd ród moj szczytny!
Jako płomień nienasytny,
Trawię się, żar we mnie drga.
Światłem wsystko, gdzie się zwrócę,
Węglem wszystko, co porzycę:
Tak, płomieniem jestem ja!
Awatar użytkownika
stoneape
Kot

Dołączenie: 15 Sty 2010, 17:43
Ostatnio był: 08 Sty 2011, 22:38
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wyłącz Mózgozwęglacz [bug]

Postprzez Endriu92 w 31 Sty 2010, 22:51

A może by tak pogadać z doktorkiem itd. itd... ? jak zrobisz wszystko "tak jak powinno być" to bedziesz miał prawdziwe zakończenie.
:

a ty idziesz do spełniacza życzeń i dupa blada bo to jest fałszywe

Mózgozwęglacz trzeba wyłączyć...
Poczytaj trochę solucje, inne tematy itd to zrozumiesz o co mi chodzi...
Image
Awatar użytkownika
Endriu92
Stalker

Dołączenie: 27 Gru 2009, 13:57
Ostatnio był: 10 Lis 2021, 19:25
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 2

Postprzez _Vorlax_ w 03 Lut 2010, 20:26

A co to za różnica czy zaczniesz sprawę od przewodnika, czy weźmiesz i otworzysz drzwi do sarkofagu tym bugiem z gaussem? Zakończenie i tak będzie te samo.

A co do tematu rzeczywiście gdzieś tam był filmik że koleś chyba w SEVIE poprsotu przebiegł do prypeci i zadanie mu zaliczyło - więc chyba się da a napewno nie wpłynie to na zakończenie
_Vorlax_
Kot

Dołączenie: 30 Sty 2010, 21:00
Ostatnio był: 25 Mar 2010, 21:31
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Postprzez Adam w 03 Lut 2010, 20:44

Mu chodzi o to uczucie niespełnienia :P. Bug z Gaussem ma tyle zamieszania, a tak to se można wrócic do Starego Kordonku, pogadać z tą ciapą przewodnikiem i wyruszyć tam dalej do Agropromu. To i tak chyba trzeba miec wykonanego questa "Porozmawiaj z Doktorem", żeby mieć dobre zakończenie (100% się mylę :D)
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Endriu92 w 03 Lut 2010, 22:22

Adam napisał(a):Mu chodzi o to uczucie niespełnienia :P. Bug z Gaussem ma tyle zamieszania, a tak to se można wrócic do Starego Kordonku, pogadać z tą ciapą przewodnikiem i wyruszyć tam dalej do Agropromu. To i tak chyba trzeba miec wykonanego questa "Porozmawiaj z Doktorem", żeby mieć dobre zakończenie (100% się mylę :D)

Też o to mi chodzi ;) co to za frajda olać jeden z głównych celów gry
:

w zasadzie do główny bo dowiadujemy się kim jesteśmy :)

Zakończenie faktycznie bez względu na buga jest to samo ale jw napisałem :P
Image
Awatar użytkownika
Endriu92
Stalker

Dołączenie: 27 Gru 2009, 13:57
Ostatnio był: 10 Lis 2021, 19:25
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 2

Postprzez djcycu w 03 Lut 2010, 23:11

Owszem wszystko się ułatwi i przejdziemy do Prypeci :) Początkowo tak zrobiłem mając nadzieję że zobaczę opuszczoną przez żyjących stalkerów Prypeć. Że ekran będzie żółty a wszędzie paradować będą zombie... Otóż się rozczarowałem :D Osobiście proponuję zrobić zadanie z mózgozwęglaczem bo pomimo iż jest ono troszkę dziwne (pustka podczas marszu przez bunkier) to jednak bardzo udane zadanie jak i te z X18 i X16. Bo to z doktorem to widać że naciągane pod okrajaną wersję :D (misja rozgrywać miała się w martwym mieście). No ale to tyle :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości