Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Mam pytanie jak zainstalować spolszczenie do gry priboi story bo po : 1.Gra ma taka sama nazwę jak spolszczenie czyi gamedata 2.Jak próbowałem zamienić pliki to mi gra się nie włączała Jak to zrobić ? Proszę o dokładną instrukcję?
"Nie ważne jak daleko zajdziesz na końcu i tak czeka na ciebie monolit "
Sam też miałem ogromne problemy ze spolszczeniem. Ale nie licz na ludzi z forum . Już ja wiele razy domagałem się pomocy i nikt nie kiwnął palcem. Pogadaj indywidualnie z Crisem. Milion razy przeszedł Priboi'a ze wszystkim modami.
Ok dzięki a nie wiesz czemu mi cały czas rośnie w priboi story promieniowanie ?Wiele razy leczyłem się ale cały czas mi rośnie , nie ważne gdzie bym był czy w barze czy na polach poprostu wszędzie ! Może jakaś mała rada ?
"Nie ważne jak daleko zajdziesz na końcu i tak czeka na ciebie monolit "
Zobacz czy nie masz w pasie artefaktów wytwarzających promieniowanie. Jeśli tak, to schowaj je do plecaka, lub załóż taki, który te promieniowanie rozprasza.
Wszedłeś do jakiejś anomalii, albo nasz Virusa X. Musisz zakupić u Barmana za pare tysięcy, albo iść do X18 i znaleźć w lodówce w miejscu gdzie jest pseudogiant.
Możliwe też że masz buga którego ja miałem pare razy na różnych modach i na oryginalnej wersji. Po prostu po zmianie levela zaczyna rosnąć bez powodu promieniowanie i nic z nim nie zrobisz. Jedyne wyjście to wgranie sejwa przed tą zmianą levelu
a podaj jeszcze wpis z loga po wgraniu spolszczenia