Problem z misją na wysypisku

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z misją na wysypisku

Postprzez Rezorius w 01 Lut 2010, 17:21

Witam najpierw wypadało by się przywitać gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum. WITAM ;]
Gram już w CS ładnych parę dni i dopadł mnie dziwny błąd. Mam zawziętą naturę i lubię wykonywać wszystkie misje co jest w tej grze dość irytujące. Najpierw wykonałem dla wszystikch frakcji dla których się dało zadania tak że wszędzie byłem lubiany tyle że Powinność i bandyci byli dale na żółto. Dalej zapisałem się do wolności i przyszedł komunikat o przejęciu wysypiska i o szturmie na agroprom. Oczywiście wyruszyłem w tamtą stronę i gdy tylko wlazłem na wysypisko powitały mnie dwa zadania i emisja. Od emisji uciekłem, schroniem się w bazie bandytów a co do misji to to mnie irytuje i nie wiem o co chodzi. Pojawiły się dwa zadania, w których mam przejąć dwa punkty (przy przejściu do Agropromu i dalej przy górze) no i mam zdobyć te punkty i utrzymać do przybycia pomocy. NIE MA ŻADNEJ POMOCY!!!
Siedze i czekam i czekam i czekam i nic. Co ja źle robie? Proszę o pomoc bardziej doświadczonych STALKEROW ;]
Rezorius
Kot

Dołączenie: 01 Lut 2010, 17:10
Ostatnio był: 07 Paź 2012, 10:21
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 3

Reklamy Google

Re: Problem z misją na wysypisku

Postprzez Darth ReX w 01 Lut 2010, 17:29

Na początek pochwal się, jaki patch do gry wrzuciłeś, bo wojna frakcji jest straszliwie zabugowana, poza tym możesz sobie pójść, może kiedyś przejmą ten posterunek. To typowe, że nikt nie przejmuje punktu, nie ma co się martwić, klasyczny błąd w grze, choć na łatce 1.5.10 raczej się nie zdarza (mi osobiście chyba nigdy).
|| Ryzen 7 5700 X3D | 32GB RAM | RTX 5070 Ti | Windows 10 Pro x64 ||
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: 16 Kwi 2026, 18:07
Kozaki: 224

Postprzez Rezorius w 01 Lut 2010, 17:35

Wersja gry 1.5.10 zainstalowany najnowszy patch. Więc to po prostu wina gry? mam to tak zostawić i już?
ai jeszcze jedna sprawa. Wcześniej każdy miał dla mnie jakieś zadania poboczne (ci którzy są zaznaczeni na mapce) ale odkąd byłem u Wolności (zanim sie do nich zapisalem) nagle nikt oprocz bandytów nie ma dla mnie pobocznych misji wolości jeszcze kilka było ale stalkerzy na wysypisku, w agropromie i Powinność nie dali mi żadnej misji pobocznej. Czy to normalne?
Rezorius
Kot

Postprzez Wesker w 01 Lut 2010, 18:08

Raczej nie da rady. Możesz próbować z wczytaniem sejwa, ale to wątpliwe- chyba jedyna nadzieja to transfer do innej frakcji, lub rozpoczęcie gry od nowa. Ewentualnie możesz ściągnąć sobie Fraction Commandera- to mod, który pozwala na spawnowanie oddziałów różnych frakcji. Co do questów- a wykonałeś wszystkie na poprzednich lokacjach? U mnie jest tak, że jeśli np. nie wykonam wszystkich submisji na Bagnach, to nie będą mi chcieli ich dać stalkerzy w Kordonie.
Awatar użytkownika
Wesker
Stalker

Dołączenie: 16 Sty 2009, 14:17
Ostatnio był: 06 Lis 2022, 20:15
Miejscowość: Tam, gdzie wrony zawracają
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 7

Postprzez Rezorius w 01 Lut 2010, 18:16

NIe da sie wykonać wszystkich pobocznych misji bo niektore sie powtazają w nieskonczoność. Jak ją skończę już jest znowu dostępna u tego samego npca. Ta gra ma więcej błędów niż wszystkie inne gry razem wzięte.
Rezorius
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość