przez miloszd w 09 Sty 2010, 14:29
Gra jest oryginalna, po paru dniach blokady wątku zdołałem to udowodnić administracji forum i ponawiam temat.
Błąd jaki u mnie występuje to nie bug, gdyż w logu nie ma żadnego zaraportowanego ERROR`a. Wykonując tą misję ze skompletowaniem grupy przed wyruszeniem do Prypeci, w trakcie rozmowy potwierdzam chęć wyruszenia do Prypeci, wyskakuje komunikat że zadanie skompletowania drużyny zostało wykonane, po czym robi się czarny ekran na sekundę i po chwili gdy nowa lokacja tunelów do Prypeci zostaje wczytana słychać odgłosy wyciąganej broni oraz odgłosy otoczenia ale ekran jest czarny. Nie działa nic, ani zmiana broni, ani ESC, ani żaden inny przycisk oprócz.. Pause. Pauza działa i pokazuje się na czerwono na środku ekranu. Nic poza tym. Reinstalacja gry, instalacja jej na innym drugim komputerze nie pomogły, po wczytaniu Save`a jest to samo
Miał ktoś podobny błąd może?
Ewentualnie.. ma ktoś może Save`a już z tuneli którego chciałby udostępnić? Może w ten sposób zadziała..
Ewentualnie 2, mogę udostępnić Save`a przed potwierdzeniem chęci wyruszenia do Prypeci i ktoś może z Was by spróbował u siebie przejść do tych tuneli i tam mi zrobić kolejnego Save`a ? Do niedzieli włącznie udostępnie swojego Save`a.
Uwagi moderatora:
Tu masz temat z save'ami: http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=70&t=6205 - caleb59