Jak juz w temacie wspomniałem nie moge dostać się do skadowska a stało sie to zaraz gdy odnalazlem sejf pod mostem w sprawie misji z odnalezieniem pojemnika z gazem . Zaraz potem zobaczyłem na ekranie napis "Misja-Spotkaj się z Głuszczem w sprawie odnalezienia łowcy" czy jakos tak. Wskaznik był w Skadowsku więc postanowiłem tam pojsc . Nagle patrze a tu dziesiatki stalkerów wychodzą ze skadowska. Mówię sobie : "Dziwne..." . Dobra idę sobie idę wszystko fajnie wszyscy się lubia i widzę już klamke i komunikat o wcisnieciu klawisza F. Dobra wciskam i co kuzwa... przyciskam drugi raz trzeci potem w ustawieniach zmienilem klawisz z F na ; lecz to również nic nie dało
(...tak samo jeszcze przed tym przypadkiem kiedy przebywalem w Skadowsku w celu sprzedania artefaktów postanowalem pojsc do doktora po niewaz organizm moj byl napromieniowany a tu patrze doktorka nie ma za cholere szukalem wszedzie po calym statku i go nie ma
(( Co najgorsze nie mogę juz wejsc do Skadowska
((( Jednak z góry dziekuje slicznie za pomoc ktora (przynajmniej mam nadzieje)mi okazecie. Szczęsliwego nowego roku ^^
~pozdrawiam blaut12