Problem z czasem-OL v.2.2

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z czasem-OL v.2.2

Postprzez kris1275 w 30 Gru 2009, 18:49

Zarzuciłem Oblivion Lost 2.2 plus Arsenal mod.
Wyszedłem od Sidorowicza,pogadałem z Wilkiem,skołowałem pancerz ze strychu,ze stalkerami rozwaliliśmy bandytów w gospodarstwie.Zabrałem pendrive od Żwawego (wziąłem zadanie zdobycia tego "niby unikatowego" kombinezonu).Wróciłem do Sidorowicza żeby opchnąć graty,żeby była kasa na początek.No i ide po kombinezon,ale przypomniało mi się o zleceniach od Wilka.Wziąłem zlecenie zabicia mutantów.Kropnąłem je,zabrałem arty z drewnianych skrzyń i uderzam na gospodarstwo.Dochodze do niego a tu info:zadanie niewykonane ,a minęło raptem 15-20 min.W grze bez moda jest to jeden dzień.
Pytanie brzmi tak:czy w OL limit czasu na wykonanie zadania jest obniżony,czy mam jakieś hocki-klocki.
Gra chodzi normalnie,żadnych errorów,bugtrapów i tym podobnych rzeczy.Wszystko śmiga elegancko.
Więc w czym może być rzecz?
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

Dołączenie: 05 Gru 2009, 14:10
Ostatnio był: 18 Sie 2015, 21:57
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 13

Reklamy Google

Re: Problem z czasem-OL v.2.2

Postprzez djcycu w 30 Gru 2009, 20:44

Wziąłeś za dużo na plecki i nie zdążyłeś :) To zadanie z ulepszonym pancerzem nie wypaliło? A nie zginął stalker który Ci to zlecił?
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Re: Problem z czasem-OL v.2.2

Postprzez kris1275 w 30 Gru 2009, 21:27

Od momentu wzięcia zlecenia do otrzymania info o zadaniu niewykonanym minęło raptem 15-20 min.A Zwawy leżał sobie w gospodarstwie w chatce na podłodze i ciął komara w najlepsze :D .No nic,zobacze co się będzie póżniej działo.
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

Dołączenie: 05 Gru 2009, 14:10
Ostatnio był: 18 Sie 2015, 21:57
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 13

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości