Całkowity brak "ważnych" postaci

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Całkowity brak "ważnych" postaci

Postprzez Goliathus w 30 Gru 2009, 14:52

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam bardzo nieciekawy problem. Jestem przy misji gdzie muszę ponownie podskoczyć do Leśnika. Chcialem sobie sevę naprawić, ale zdałem sobie sprawę, że technika z wysypiska gdzieś wcięło. Myślę sobie, pewnie go coś zeżarło. No to lece do przewodnika... którego okazuje się też nie ma. Obszedłem prawie wszystkie lokacje. Brak szefów, handlarzy, techników, przewodników... Gram na patchu 1.5.07. mod: random. Do tej pory nie wywaliło mnie ani razu, także nie mam pojęcia o co chodzi. Przymierzam się do zainstalowania 1.5.10, może coś poprawi, a może wystarczy coś w konfigu zmienić? W każdym bądź razie, prosze o pomoc, bo się zajawiłem na grę straszliwie, a ostatniego save robiłem niewiadomo kiedy, cały czas na qs jechałem, bo skoro z początku nie wywaliło to czemu teraz by miało, nie? A jednak.
Z góry dzięki za pomoc stalkerzy :)

Edit
Ok... spatchowanie nie pomogło. Jakieś pomysły?
Goliathus
Kot

Dołączenie: 30 Gru 2009, 14:30
Ostatnio był: 02 Sty 2010, 10:54
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Całkowity brak "ważnych" postaci

Postprzez mateszew w 30 Gru 2009, 15:19

zauważyłes brak głownych postaci po powrocie z magazynow do lesnika?
i3 3rd
660
8gb
ssd
Awatar użytkownika
mateszew
Tropiciel

Dołączenie: 09 Paź 2009, 19:54
Ostatnio był: 10 Cze 2017, 16:04
Miejscowość: Kraków
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 5

Postprzez Goliathus w 30 Gru 2009, 15:39

Byłem w lokacji magazyny wojskowe. Miałem iść do najemnika Wieprza. Zadanie mi się anulowało bo poszedłem od razu do tej wieżyczki i usłyszałem komunikat po czym miałem wracać do Leśnika. Ale że niedaleko miałem Wysypisko, to tam polazłem najpierw i dalej historie już znasz :)
Goliathus
Kot

Postprzez mateszew w 30 Gru 2009, 15:41

w wielu tematach było mowione ze po pojsciu do czerwonego lasy powrot do wysypiska to kicha wlasnie dlatego
i3 3rd
660
8gb
ssd
Awatar użytkownika
mateszew
Tropiciel

Dołączenie: 09 Paź 2009, 19:54
Ostatnio był: 10 Cze 2017, 16:04
Miejscowość: Kraków
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 5

Postprzez Goliathus w 30 Gru 2009, 15:43

Czyli mam iść normalnie z powrotem do Leśnika i potem wszystko będzie ok? Czy mam rozumieć kicha jest po całości i mam zacząć od innego save?
Goliathus
Kot

Postprzez cieniu97 w 02 Lip 2011, 21:40

"TROSZKĘ" późno odpowiadam ,ale dopiero się zarejestrowałem ... Jak mi znikają wszystkie ważne postacie (zdarza się to u mnie często) to robię "kłik sejwa" i klikam "ostatni zapis" u mnie zawsze działa

PS: Może zachowa się dla potomności bo tobie moja odpowiedź się raczej nie przyda

Uwagi moderatora:

Dobra, tylko nie odkopuj już bez potrzeby ;) - Wheeljack
I'm kind of person ,you don't want to meet
Awatar użytkownika
cieniu97
Kot

Dołączenie: 02 Lip 2011, 16:12
Ostatnio był: 12 Sie 2014, 19:34
Miejscowość: Szczecin
Ulubiona broń: RP-74

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości