przez yarpen w 07 Gru 2009, 15:17
Jak dla mnie, porównania co lepsze Seva czy Egzo, Wintar czy GP37 czy jakiekolwiek inne to tak naprawdę niekończąca się dyskusja, w której nigdy nie będzie jednego wniosku.
Każda z porównywanych rzeczy ma swoje plusy i minusy i wszystko zależy od stylu gry. Oczywiście fajnie jest poczytać zdanie innych, zawsze mozna się czegoś nowego dowiedzieć. Jednak, jeżeli ktoś jest nowy w Zonie, lub nie ma zdania może się na takich opiniach przejechać. Bo jeżeli ktoś gra na Tanka - opancerzony i z przygniatającą siłą ognia to będzie zawsze polecał Egzo + jakis szybkostrzelny karabin szturmowy. A byc może pytający to raczej facet od cichej roboty i taka porada zupełnie mu się nie przyda..
Dlatego, wtykając swoje 5gr, każdą opinię należy traktować subiektywnie. I brać pod uwagę opinie tych, którzy mają podobny styl gry jak my. Chyba że dla odmiany chce się go zmienić. Dla mnie Seva jest ok. Egzo używam sporadycznie. W Clear Sky nie założyłem Egzo ani razu..
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.