Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Mam pewien mały problem na Stacji Janów z bandytami i Kontrolerem. Nie mam zielonego pojęcia jak stalkerzy wpuścili tylu bandytów ani skąd wziął się Kontroler. I jak go zabić? Wyjść nie mogę bo po obydwu stronach Stacji stoją stalkerzy i bandyci, sen nic nie daje. Jakieś pomysły?
Uchachacha... że też mi się coś takiego nie zdarza Ktoś z tej ekipy Cie atakuje ? Z Janowa są jeszcze inne drzwi do wyjścia . Jedne koło Azota/Nitro a drugie koło lekarza. Spróbuj wyjść tamtędy. A jak się już broń się odblokuje to masz z górki. Tak w ogóle to dałbyś sejwa z tym przypadkiem. Pobawił bym się w chwili wolnej.
Ja też miałem podobny motyw.Na stacji miałem psy,snorki i chomiki.Fakt nie atakowały mnie tylko biegały po stacji jak opętane.U mnie pomogło pootwieranie drzwi i wypuszczenie ich na dwór.