Boras napisał(a):Typ procesora AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
Nazwa plyty glównej MSI RS482M2/RX482M2 (MS-7093) (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394)
Mikrouklad plyty glównej ATI Radeon Xpress 200, AMD Hammer
Pamiec fizyczna 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Typ BIOS'u Award (07/21/05)
to chyba o to chodzilo:p
apdejt:p : zalaczylem 3dmarka 03 i w momecie kiedy zaczynaja i koncza ladowac sie testy(czarny akran przelatujacy z boku na bok) piszczy
Natomiast w benchmarku sterownikow(omega) piszczy bezprzerwy...
Wazne jest, by nie traktowac plyty MSI RS482M2 jako podstawy do budowy komputera dla entuzjasty. Produkt nie udostepnia praktycznie zadnych opcji odpowiadajacych za optymalizacje wydajnosci. Nie ma ani mozliwosci regulacji timingów pamieci, ani opcji odpowiedzialnych za podkrecanie. Plyta ma po prostu dzialac przy domyslnych ustawieniach, bez mozliwosci ingerencji w zegar procesora czy pamieci.
Boras napisał(a):A ja myslalem ze ja jestem jakis cielak i nie potrafie w biosie znalesc, moge timing zmienic z 2,5 na 2 ale nie wiem czy powinienem, zadnych innych ustawien nie zmienie( eszcze moge ustawic czestotliwosc pamieci na asynchroniczna:D) fuck to se po podkrecalem:(
Pabcio napisał(a):Mój Geforce FX 5600 w Falloucie Tacticsie piszczal ZAWSZE jesli nie przesuwalem myszka pola widzenia. No i w innych grach tez piszczal, ale ostatnio jakos przestalo. Moze cos sie wypalilo? :mrgreen:
Wazkez napisał(a):Jak tam posiadacze kart ze stajni NV, bawil juz sie ktos forceware 91.28 i nowym panelem ??
Narazie zaden "blue screen" mi nie wyskoczyl o tresci , ze wystapil problem z nv4_disp.dll
EDIT
NV udostepnila juz ForceWare BETA driver 91.31
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości