Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry. Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Witam. Mnie by się przydała modyfikacja, która do menu zapisywania doda przycisk "NOWY ZAPIS" który automatycznie utworzy nowy save z regularną nazwą np. ZAPIS XX. Bo ja za każdym razem muszę wpisywać nazwę "zapis55", "zapis56", "zapis57" itd. i mnie to męczy.
Witam Wszystkich. Jeżeli już taki mod jest to serdecznie przepraszam. A wracając do tematu poszukuje moda w którym miał swobodną kamera np.do filmów. Czy istnieje coś takiego, albo czy jest możliwość żeby to stworzyć. Najlepiej jakby jeszcze współpracował z Czystym i Zewem. Z góry dzięki i pozdrawiam.
:
Jeżeli w moim poście nie ma słowa "Pozdrawiam" znaczy że jest coś ze mną nie tak :D
Bardzo dziękuje że ktoś się zainteresował, ale mi chodziło o kamerę jaka jest w multiplayer. Ona jest niezalezienia od ciała i wszędzie można nią się udać. Czy można coś takiego zrobić. Pozdrawiam
:
Jeżeli w moim poście nie ma słowa "Pozdrawiam" znaczy że jest coś ze mną nie tak :D
otwórz konsolę (tyldą) i wpisz "demo_record test1"... możesz co jakiś czas wcisnąć spację, program nagra ten ruch do pliku, który potem możesz odtworzyć.
Nie ma gotowych modów kompatybilnych z DM:F... a już zwłaszcza tego typu, co chcesz - zbyt dużo kluczowych plików zmienia (death manager m.in.). Musi to zrobić ktoś, kto ma DM:F i będzie mu się chciało
A jeśli masz głowę na karku... to ściągnij Marauder Mod i spróbuj go samodzielnie zaadaptować.
Witam. Chciałbym moda, który dodawał by pod radarem (ew. gdzie indziej na ekranie) ekranik dozymetru, na którym by była wyświetlana wartość promieniowania jakie dokoła nas panuje. Wg. mnie bardzo by to ulepszyło rozgrywkę.
Pytanie nt. celownika - jak usunąć tę kropkę ze środka? Udało mi się pozbyć dynamicznego celownika (tych ruchomych kresek), ale dalej została taka "dupen kropa". :/
http://www.stalkerpbf.jun.pl "A prawda jest jedna - Polska wiecznie będzie trwać! I nigdy nie zginie, póki żyjesz Ty i ja To sprawa honoru, to sprawa życia każdego z nas I nie ma odwrotu - jesteś z nami lub przeciwko nam!"