Most do Limańska [uwaga - spoiler]

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Most do Limańska [uwaga - spoiler]

Postprzez Majaque w 29 Lis 2009, 23:21

Właśnie wydaję mi się, że od ilości padniętych kolesi...
Choć skoro ich jest 5ciu to w jaki sposób u mnie tym nasypem wraca 4, nawet gdy wszyscy przeżyją?
Poprosiłbym o jakąś małą poradę, co zrobić, by ustawili się w tym kółku, i Lebiedew w końcu mógł porozmawiać z Leszym...
Kiedy wbiegliście na most? - zaraz po jego opuszczeniu jako pierwsi?
Przez cały czas staliście na pozycji strzelniczej (tj. wieżyczce)?
Zdejmowaliście tylko snajperów czy tych w ruinach budynku także?
Majaque
Kot

Dołączenie: 12 Lis 2009, 10:51
Ostatnio był: 20 Wrz 2014, 14:47
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez yarpen w 30 Lis 2009, 10:55

Ja zdejmowałem wszystko co się ruszało. Tak że po opuszczeniu mostu CN nie miało za bardzo już do kogo łupać :)
Grałem na ostatniej łacie. I tak jak pisałem, u mnie Lebiediev zniknął po załadowaniu QS. Zrobiłem zapis tuż po zaliczeniu zadania, kiedy CN zaczeło przekraczać most. Najpierw Lebiediev był, a po wczytaniu zapisu zniknął. Trudno tu mówić o wpływie ilości straconych stalkerów przy moście, czekaniu czy przechodzeniu mostu razem z CN.
Jak dla mnie to przypadkowy bug.
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 21:16
Ostatnio był: 19 Lip 2023, 22:29
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Postprzez Majaque w 30 Lis 2009, 13:28

Coraz to nowe błędy - podchodzę do jedynego zakapturzonego członka CN już po przejściu mostu - co powiedział? "Witamy na bagnach!" Tracę już cierpliwość do tego etapu...
Majaque
Kot

Dołączenie: 12 Lis 2009, 10:51
Ostatnio był: 20 Wrz 2014, 14:47
Ulubiona broń: TRs 301

Postprzez yarpen w 30 Lis 2009, 13:56

ups. To może jeden z tych co w anomalii przestrzennej siedział i jeszcze się nie zorientował :P
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Postprzez Striełok w 05 Gru 2009, 20:10

mogę się mylić ale FT200M dostajecie chyba potem już w elektrowni jak macie skakać przez te portale i rozwalać Monolitian no chyba że macie dobre oko i uda wam się załatwić Striełoka na tym pierwszym odicnku(mnie się udało bo w łeb celowałem:))
Awatar użytkownika
Striełok
Kot

Dołączenie: 05 Gru 2009, 17:16
Ostatnio był: 14 Kwi 2010, 15:30
Kozaki: 1

Postprzez yarpen w 07 Gru 2009, 13:43

Ale w elektrowni to FT200 juz za bardzo się nie przyda. To ostatnie minuty gry, i nie opłaca się skakać po lokacji. Trzeba spokojnie mierzyć w głowę z Gausa i regularnie łupać. NIe tracić czasu na rozglądanie się. Strzał, ładowanie baterii i strzał. Ciągle na zumie.

Żeby mieć pożytek z FT to trzeba go wybrać z bazy CN..
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Postprzez valentaj w 11 Gru 2009, 12:07

Też miałem ten problem ale przeszedłem jeszcze raz i wtedy gdy opuszczali most nie zdjeli mi ani jednego stalkera a gdy wytłukłem wszystkich i byłem juz na moscie to wtedy mogłem odebrac ft200m.

Także moja rada jest taka: Sprubuj żeby nie zabili ani jednego stalkera
valentaj
Kot

Dołączenie: 04 Gru 2009, 21:48
Ostatnio był: 28 Lip 2013, 12:05
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper VLA

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości