Crew napisał(a):Czarne tło ale głosy i inne słychać dalej ?
Jeżeli tak to ja też to mam , ale to może mi się zdarzyć w praktycznie każdym miejscu jak gram na dx9 czy dx10 .
Mocno się przytnie i potem jakby monitor się wyłączył, a gra działa dalej . Zmień ustawienia graficzne na oświetlenie statyczne powinno pomóc
Crew napisał(a):Czarne tło ale głosy i inne słychać dalej ?
Jeżeli tak to ja też to mam , ale to może mi się zdarzyć w praktycznie każdym miejscu jak gram na dx9 czy dx10 .
Mocno się przytnie i potem jakby monitor się wyłączył, a gra działa dalej . Zmień ustawienia graficzne na oświetlenie statyczne powinno pomóc
Rajek napisał(a):Ja mam troche inny problem, ale w tym samym miejscu ;D
Gram w wersję oczywiście oryginalną, polską. Po wyjściu z X8 rozmawiam z Kowalskim, wsyzstko jest w porządku. Dialog się kończy. Potem zagaduję do niego drugi raz i mówię o tych najemnikach którzy chcą się dostać do X8 i kiedy ta rozmowa zostaje skończona znikają wsyzstkie okienka, widzę tylko kowalskiego, nie mogę się ruszyć, żadne przyciski nie działają (ESC i inne wybryki też nie) - musze puknąć Świętą Trójcę, żeby mi gra zeszła z pulpitu.
Jakie mogą być postawy takie problemu? Oczywiście w niczym mi to nie przeszkadza, nie zagadałem z nim drugi raz tylko od razu zaczałem szukac tych zakłóceń radiowych
Pozdrawiam
Rajek
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości