Kilka pytań.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kilka pytań.

Postprzez Ultra Killer w 26 Lis 2009, 19:47

Gram w STALKER'a dopiero od wczoraj więc jestem zielony i mam kilka pytań:

1 - Na początku jestem we frakcji "Czyste Niebo", a od kiedy przeszedłem z bagien do kordonu to już nie jestem, czyli jak się domyślam muszę dojść do innej - jak ?
2 - Dlaczego po krótkiej wizycie w kordonie, na bagnach w kościele "Czyste Niebo" jest przeciwko mnie ?
3 - W prawym górnym roku bagien jest przejście do kordonu a przed nim ciężarówka koło której stacjonują renegaci. Dlaczego zawsze jak wybiję tam renegatów to pojawiają się oni ponownie po jakimś czasie ?

Dzięki Panther : ]
Ostatnio edytowany przez Ultra Killer, 26 Lis 2009, 20:43, edytowano w sumie 1 raz
Ultra Killer
Kot

Dołączenie: 26 Lis 2009, 19:29
Ostatnio był: 13 Mar 2012, 17:16
Miejscowość: Częstochowa
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Kilka pytań.

Postprzez Panther w 26 Lis 2009, 20:30

1. Dołączenie do frakcji Czyste Niebo jest wymogiem fabularnym. Jak opuszczasz Bagna to automatycznie stajesz się wolnym stalkerem i już nie możesz już dołączyć do nich. Możesz dołączyć do innych frakcji, ale to trochę później.
2. Musiałeś ich czymś rozzłościć, może do któregoś z nich przypadkiem strzeliłeś. Ja bym się tym nie przejmował bo jak opuścisz już Bagna to raczej już tam nie wrócisz, ja tam nie wracałem. Chyba, że po pewien przedmiot, ale to w przyszłości.
3. Tak to już jest w Stalker Czyste Niebo, że renegatów na Bagnach nie da się do końca zniszczyć(tak jak pozostałych frakcji). Po prostu będą się odradzać w nieskończoność.
Panther
Kot

Dołączenie: 22 Sie 2009, 15:51
Ostatnio był: 13 Sty 2010, 14:44
Frakcja: Bandyci

Postprzez Ultra Killer w 26 Lis 2009, 22:36

Stalkerzy przy moście w Kordonie też są na czerwono a jestem pewien na 100% że ich niczym nie rozwścieczyłem bo nawet tam nie podchodziłem.
I Doradzi ktoś jak odeprzeć wojsko z przystanku autobusowego ?
Ultra Killer
Kot

Postprzez Gaben w 27 Lis 2009, 21:39

Ja gdy spotykałem kogoś wrogo nastawionego to po prostu - strzelałem. I po problemie ale cała frakcja do której ten ktos należał nie obrażała sie na mnie ;p no oprocz bandytów bo na tych to naboi nie oszczędzałem.
Wojsko też możesz odeprzeć tym sposobem (strzelając). Wybij wszystkich pozbieraj złom i duj do bazy stalkerów tam se sprzedaj i sie ciesz.
Pozdro
Życie Stalkera: Ja pomagam Tobie Ty pomagasz mnie.
Awatar użytkownika
Gaben
Kot

Dołączenie: 22 Lis 2009, 14:04
Ostatnio był: 03 Sty 2014, 23:25
Miejscowość: Blok w Prypeci
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --

Postprzez majdanek w 29 Lis 2009, 19:31

Co do zniszczenia frakcji jest to mozliwe, ja np renegatow wytepiam za kazdym razem, bandytow udalo mi sie tylko raz. Wystarczy ze jak zajmiesz jakis obiekt to musisz poczekac az przyjda tam twoi i zaczna go pilnowac, po zajeciu wszystkich renegaci nie beda mieli sie juz gdzie "odradzac" (poza limanskiem, ale bagna zostaja czyste), a co do bandytow to tylko raz udalo mi sie ze stalkerzy poprostu weszli do ich bazy po tym jak tam posprzatalem i juz nie mialem bandytow wiecej, oczywiscie wytluklem ich na wszystkich posterunakch ktore pozniej zajeli stalkerzy albo powinnosc.
Image
Awatar użytkownika
majdanek
Stalker

Dołączenie: 23 Maj 2009, 12:57
Ostatnio był: 22 Wrz 2011, 09:05
Miejscowość: Lublin
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez Ultra Killer w 29 Lis 2009, 23:44

Mi zawsze zostają dwa miejsca na bagnach, gdzie respią się renegaci (Koło wykolejonych wagonów kolejowych i przy przejściu do kordonu) i wybiłem je już kilka razy a Czyste Niebo ich nie zajęło.
Ultra Killer
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości