Pytanie o noktowizor

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Pytanie o noktowizor

Postprzez ladovnik w 27 Lis 2009, 19:55

Witam. Jestem na samiutkim początku gry, zrobiłem na razie tylko kilka zadań pobocznych (chcę się wczuć w grę zanim przejdę do zadań głównych). W opcjach klawiszy zauważyłem, że pod klawiszem "N" mam mieć noktowizor. Niestety, nie ma go. Jak udało mi się wyczytać w sieci, ponoć nie każdy kombinezon go ma. Ja na razie mam tylko tę kurtkę, która była domyślnie od początku gry. Noktowizor by mi się bardzo przydał (nawet ten najgorszy - zielony), ponieważ gram z modem dodającym prawdziwą noc (ciemno jak diabli) i sama latarka prawie nic mi nie daje.

Dlatego też moje pytanie jest następujące: Gdzie i kiedy będę mógł zdobyć kombinezon wyposażony w noktowizor, lub (jeśli jest taka możliwość) dokupić sam noktowizor?

Pozdrawiam,
ladovnik
ladovnik
Stalker

Dołączenie: 25 Lis 2009, 19:44
Ostatnio był: 13 Sie 2010, 19:54
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Pytanie o noktowizor

Postprzez Tawarish Kozłow w 27 Lis 2009, 20:38

U handlarza w barze dostaniesz kombinezon stalkera za darmo :D Ale najpierw trzeba wykonać misje w agropromie.
Chce OICW w wersji ASG AEG!

Jeśli też chesz taką replike wklej to do podpisu a może nasze modły zostaną wysłuchane!
Tawarish Kozłow
Stalker

Dołączenie: 28 Paź 2009, 15:05
Ostatnio był: 30 Kwi 2012, 16:51
Miejscowość: Prypiat
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 4

Postprzez PrzemoC w 27 Lis 2009, 21:30

SPOILER
Jak już będziesz w kryjówce Strieloka pod Agropromem to w jednej
ze skrzynek koło pendrive'a jest taki kombinezon, rozwal ja tylko.

Koniec SOPILER'a
Abo zobacz ten temat:
viewtopic.php?f=2&t=4363
Tam ktoś to napisał :wink:
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." -Samuel Beckett
Ale, z drugiej strony, on to powiedział...
Awatar użytkownika
PrzemoC
Beta Tester

Dołączenie: 31 Sty 2009, 15:27
Ostatnio był: 19 Cze 2022, 12:45
Miejscowość: Everon
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: SIP-t M200
Kozaki: 13

Postprzez Пор.Харгроvе w 05 Gru 2009, 11:58

Spoiler:
:

W wiosce stalkerów w kordonie wejdź na drabinę za którą stoi Wilk, lub jeśli jesteś po X18,Fanatyk.Nie wchodź jednak na strych,lecz wejdź po krawędzi na dach budynku.Przeskocz z rozbiegu na najbliższy budynek od wschodu.Obejdź go dookoła,a ujrzysz dziurę w dachu,przez którą widać skrzynkę.Pudło rozwalasz,a zależnie od wersji gry jaką posiadasz,wypadnie kombinezon stalkera albo najemnika.
STOP SPAMOWANIU I STOP BEZMYŚLNOŚCI NA FORACH.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika
Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Awatar użytkownika
Пор.Харгроvе
Kot

Dołączenie: 08 Lis 2009, 20:11
Ostatnio był: 16 Lut 2010, 15:45
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Postprzez WodZu w 15 Gru 2009, 01:08

Spoiler:
:

W DOLINIE MROKU w zbrojowni u bandytów znajdziesz kombinezon najemnika. Aby dotrzeć do środka ich bazy możesz spróbować zakraść się w nocy
Ostatnio edytowany przez Freezen360 15 Gru 2009, 08:40, edytowano w sumie 2 razy
Już niedługo: FEAR 3
Awatar użytkownika
WodZu
Stalker

Dołączenie: 14 Gru 2009, 23:58
Ostatnio był: 13 Gru 2011, 19:55
Miejscowość: Polska stolica parowozów
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 4

Postprzez Kuroi w 15 Gru 2009, 18:14

Nie wiem jak z tym modem, ale moim zdaniem ten noktowizor można sobie wsadzić w tyłek, przyłożyć lufę karabinu i strzelić ;) Może na nowszych wersjach jest lepiej, ale mi na wersji 1.000 noktowizor nie dawał absolutnie NIC. Powiem więcej, z noktowizorem widziałem w ciemnościach chyba nawet mniej, niż bez niego.
Awatar użytkownika
Kuroi
Stalker

Dołączenie: 12 Gru 2009, 19:40
Ostatnio był: 12 Kwi 2013, 17:43
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 10

Postprzez Striełok w 16 Gru 2009, 15:48

no właśnie na 1.000 :D no ale prawda że ten zielony rozmywa obraz i jest mało przydatny.a te lepsze noktowizory są w kombinezonach SSP-99M,SSP-99 Ekolog i PSZ-9Md jak dobrze pamiętam.jeśli się pomyliłem albo są jakieś jeszcze to mnie poprawcie
Awatar użytkownika
Striełok
Kot

Dołączenie: 05 Gru 2009, 17:16
Ostatnio był: 14 Kwi 2010, 15:30
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości