Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Witam forumowiczów Jestem w magazynach wojskowych i zastanawia mnie jak "dopaść" 2 monolitowcow (nie chodzi o tych przy helikopterze). Jak tylko się do nich zliżam wyskakuje mi komunikat "krytyczne zagrożenie psioniczne" i koniec jestem martwy. Gram na pathu 1510 (kombinezon seva na full ulepszony + arty przeciwpromienne i przeciwpsioniczne ) Jest jakaś możliwość żeby się tam dostać ? Czy trzeba sobie odpuścić to miejsce ? Dzieki za rady. Pozdro
Hmm ...tak myślałem ale zawsze warto usłyszeć opinie innych A tak przy okazji ..idąc na lewo od mojej pozycji koło wielkich kamieni znalazłem "złotą rybkę" Takie znalezisko zawsze warto hahhaha