Zadanie Anulowane i bezrobocie :)

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Zadanie Anulowane i bezrobocie :)

Postprzez Feniks w 13 Lis 2009, 15:35

Eh, szlag mnie już trafia :P
Przechodzę CS drugi raz, dla odmiany walcząc dla Powinności i ogólnie chodząc tam, gdzie nie byłem ostatnio, przeczesując każdy zakamarek map itd.
Mam jeden problem - bezrobocie mianowicie. Do tej pory Powinność nie zleciła mi ani jednego zadania, każdy mnie zbywa odpowiedzią "Nie możesz" i klops, a jestem potrzebie finansowej.
Zostawiłem Agroprom, wróciłem na wysypisko, moi okupują bazę bandytów ale pomocy w odbiciu jej nikt nie chce. Whatever, wyczyściłem cały teren z bandytów i dalej nic, cicho i ponuro. Dopiero po jakimś czasie pojawiło się zadanie - oczyścić brzeg bagna dla jednego z oddziałów. Biegnę więc na miejsce przez pół mapy, zaczynam strzelać do mutantów i... jak w temacie :)
Wczytywałem sejwa jakieś 20 razy i zawsze to samo, czasem wcześniej, czasem później ale zawsze zadanie zostaje anulowane.

Jak grałem po raz pierwszy, to w takim Kordonie notorycznie pojawiały się zadania - a to odbij posterunek, a to zabij mutki przy ognisku itd, itp. Teraz absolutnie nic :-) Nie lubię łazić wszędzie bez celu, taka wymiana ognia z bandytami przynosi więcej strat niż korzyści, a nie ukrywam, że przed wyruszeniem nad Jantar chciałbym się trochę wzbogacić i zupgrade'ować ekwipunek. Póki co jednak kręcę się po Zonie już 3 dzień i nikt nie chce mi nic zlecić.
Awatar użytkownika
Feniks
Stalker

Dołączenie: 06 Lis 2009, 16:22
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 18:30
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Zadanie Anulowane i bezrobocie :)

Postprzez djcycu w 16 Gru 2009, 17:35

To zasuwaj dalej :) robota zawsze się znajdzie :) Robiłeś zadanko dla stalkerów przy mokradłach prowadzących nad Jantar?
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości