Dziarsky napisał(a):Uch, ale zapierdzielają , pewnie do końca roku będą ze trzy poprawki .
Dobra, dobra - żartowałem zaje*ista wiadomość.
affliction napisał(a):Jak się wspomnia te wszystkie narzekania i płacze, że to to gra będzie zabugowana, że to nie będzie zoptymalizowana, że nie będzie miała klimatu, że nic nie dodadza nowego, tylko pojada na starym schemacie - na latwiznę, że to premiery nie będzie w tym roku, że to CD Projekt nie wydaje gry, że to nie wiadomo kto będzie wydawcą, cenega zostaje wydawca - wiec to spieprza, że nie będzie odpowiedniego lektora, że sama polonizacja będzie o d*** psa rozbić (bo to Cenega), że wydanie będzie ubogie, że to i że tamto...
Jakie są fakty? Ja od samego początku wierzyłem w ten tytuł i podchodziłem optymistycznie.
Teraz z pogardą patrzę na tych wszystkich, którzy tak płakali - ciesząc się, że za kilkanaście dni zagram w grę.
Żal mi was - przynajmniej macie nauczkę. Będziecie wiedzieć, że każda opinia powinna być potwierdzona faktami, mieć podstawę by w ogóle zaistnieć.
Wierzyłem, że jeszcze na "gwiazdkę" pospaceruje po wirtualnej Pyrpeci, jak miło być zaskoczonym - Mikołaj będzie szybciej
affliction napisał(a):Nie sądzę by cena była jakaś nadzwyczaj wygórowana. ZA granicą, w przeliczeniu na PLN - cena jednego egzemplarza oscylowała w okolicach 50 zł. Ogólnie w Polsce ceny gier są niższe niż w posotałych krajach EU, jednak to nie zawsze jest zasadą. Można domniemać, że Cenega celowo dołożyłą te wszystkie gadżety by sztucznie podbić wartość produktu.
Jak na wydanie kolekcjonerskie to jest to bieda wydanie nawet w stosunku do CS którego wydanie kolekcjonerskie było mocno krytykowane. Jeżeli ma to być wydanie standard to za 99zł ujdzie w tłoku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości