Most do Limańska - nie opuszcza się

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Most do Limańska - nie opuszcza się

Postprzez uampi w 30 Paź 2009, 22:52

Witam!

Mam problem w trakcie misji kiedy z Czystym Niebem dochodzę do opuszczanego mostu - najemnik opuszcza go o kolejne kilka metrów "między snajperami" aż w końcu po zabiciu kolejnego przestaje go opuszczać. Nie widać kolegi od konsolki - wciąż mam misję "osłaniaj najemnika"!!!! - a tam gdzie powinien być jest stos trupów - mógł być wcześniej.
Po drugiej stronie nie ma nikogo poza jednym "naszym" [status neutralny] który strzela do niewidzialnego wroga.

Mam nadzieję że da siez tym coś zrobić przez przechodzenia gry od nowa........

Próbowałam "oświezyć" mapę poprzez przeniesienie się do innego obszaru i powrót.
Nie mam saveów wcześniejszych...

ver. 1.05.08 - brak modów

[ew. poprosiłabym jeżeli ktoś ma save'a tuż po puszczeniu mostu - w miae możliwości artefakt na promieonwanie, krwawienie, dobry pancerz i zbroja, ale to już wybrzydzanie. Jakkolwiek szkoda wysiłku i 40 tys w kieszeni :(]
uampi
Kot

Dołączenie: 03 Sty 2009, 22:52
Ostatnio była: 26 Kwi 2011, 16:07
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Most do Limańska - nie opuszcza się

Postprzez uampi w 30 Paź 2009, 23:42

Niestety autosave jest z momentu wejścia po raz drugi w okolicę mostu... :(
uampi
Kot

Dołączenie: 03 Sty 2009, 22:52
Ostatnio była: 26 Kwi 2011, 16:07
Kozaki: 0

Re: Most do Limańska - nie opuszcza się

Postprzez Zajcew w 31 Paź 2009, 14:32

O ile się nie mylę są przecież Save'y na forum do S:CS więc radziłbym tam poszukać.
:

Lubię Placki
Awatar użytkownika
Zajcew
Stalker

Dołączenie: 23 Gru 2008, 12:34
Ostatnio był: 14 Sty 2012, 15:38
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: --
Kozaki: 3

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości