STA1KERpl napisał(a):Dopalacze wiem że są złe pod względem chemicznym- u nas dopalaczy nima (sklep), ale u kolegi som, a jak do mnie przyjechał przywiózł opakowanie (samo opakowanie, bez zawartości). Poczytałem co tam jest i nie kcem tego. Za dużo chemii.
matrix_strefa14 napisał(a):STA1KERpl napisał(a):Dopalacze wiem że są złe pod względem chemicznym- u nas dopalaczy nima (sklep), ale u kolegi som, a jak do mnie przyjechał przywiózł opakowanie (samo opakowanie, bez zawartości). Poczytałem co tam jest i nie kcem tego. Za dużo chemii.
A ty wiesz jakie środki chemiczne są obecnie w trawie?? pół tablicy Mendelejewa to na pewno.
Trawa nie rośnie u nas naturalnie więc zgadnij w jaki sposób ją chodują. Po prostu podlewa się ją denaturatami, rozpuszczalnikami i domestosami i innym tego typu gównem co zostaje wchłaniane przez rośline a potem człowiek pali takie *%&@# to jest powód dla którego nie pale i jak już zapale to taką którą będe wiedział w stu procentach że jest naturalna
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości