[S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story]

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story]

Postprzez mateszew w 21 Paź 2009, 21:15

mi wywala bugtrap ale nie podam loga bo obecnie w p.s nie gram
i3 3rd
660
8gb
ssd
Awatar użytkownika
mateszew
Tropiciel

Dołączenie: 09 Paź 2009, 19:54
Ostatnio był: 10 Cze 2017, 16:04
Miejscowość: Kraków
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 5

Reklamy Google

Postprzez Adam w 31 Paź 2009, 20:51

Hej, to napiszcie jak się atakuje z wojskiem agroprom, bo jak sam ide i morduje wszystkich, to mi ten quest nie chce się zaliczyć (Mam tylko, że zabiłem tego szefa i wziąłem walizkę). chyba, że są jacyś w piwnicach.

Edit:
I takie pytanie o fabułę. Gdzie na terenie baru mam znaleźć CNPP Blueprints? Ten quest mnie ciągle wkurza. Może mi ktoś zapoda dokładną lokalizację.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez smok61 w 31 Paź 2009, 21:46

Witam.
Na terenie Baru są dwa pisma do znalezienia.
1. W samym barze w kasie pancernej, tam gdzie w normalnej grze dostęp blokuje najemnik.
2. Przy posterunku Powinności, po prawej stronie są drzwi zastawione od wewnątrz kontenerami. By się tam dostać wchodzimy obok na drabinę, na dach, na drabinę i przeskoczyć na dach. Dziurą w dachu dostajemy się do środka. Pismo jest w niebieskiej skrzynce elektrycznej niedaleko drzwi.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Stanisław Lem
Awatar użytkownika
smok61
Tropiciel

Dołączenie: 19 Wrz 2009, 12:36
Ostatnio był: 07 Lut 2018, 19:30
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 75

Postprzez Adam w 31 Paź 2009, 22:07

To zależy od wersji. U mnie papiry były na końcu hangaru i leżały na podłodze :)
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez yarpen w 10 Lis 2009, 20:43

nie można zassać moda. coś się zepsuło ?
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 21:16
Ostatnio był: 19 Lip 2023, 22:29
Kozaki: 7

Postprzez KoweK w 10 Lis 2009, 21:07

Nasz download jest póki co zamknięty. Skorzystaj z innego źródła...
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: 31 Paź 2024, 13:18
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1475

Postprzez molo9 w 11 Lis 2009, 23:21

Witam ,słuchajcie mam taki problem ,jak dochodzę w sarkofagu do miejsca gdzie stał monolit to momentalnie mam wyrzut na pulpit a najgorsze że w logu nic niepisze .I teraz pytanie ,czy w tym miejscu są jakieś dokumenty do zabrania (ktoś na forum pisał że tam są ale za cholerę niemogę tego posta znależć) bo jak by niebyło to ominę to miejsce i kłopot z głowy

P.S.Gram na patchu 1.004 i do tego sarkofagu ani jednego bugtrapa niemiałem,aha do elektrowni poszlem znalezć ten zagubiony oddział no i ten wojskowy kazał iść zabezpieczyć drogę ewakuacij to chyba muszę tam iść co?
mam wersję 1.1 i wgrane fix2 i fix3
molo9
Kot

Dołączenie: 21 Mar 2009, 22:30
Ostatnio był: 12 Mar 2011, 20:47
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Postprzez mateszew w 12 Lis 2009, 19:50

ja tez mam problem tylko ze prypeci jest kontroler i kiedy mnie atakuje i przybliza ekran z ta lapą. ekran zołty wywalka :( :( gry pisze please wait i....g*wno sie dzieje :!: blagam pomozcie bo chece przejsc priboi story a ten kontroler za h%ja mnie nie pusci gram na priboi story 1.1 patch 10004 nie wgrywalem fixow bo po ich wgraniu gra sie nie wlancza plis pomozcie :+: :wódka: z gory wielgahne dzieki
i3 3rd
660
8gb
ssd
Awatar użytkownika
mateszew
Tropiciel

Dołączenie: 09 Paź 2009, 19:54
Ostatnio był: 10 Cze 2017, 16:04
Miejscowość: Kraków
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 5

Postprzez yarpen w 16 Lis 2009, 11:43

Udało mi się w końcu zassać co trzeba. Działa jak marzenie, ani jednego wywalenia do pulpitu. Klimacik Stalkera jak najbardziej utrzymany. Chociaż głupio teraz być trepem, kiedy tylu ich się wytłukło w SoCH i CS :) Jak na razie nie jestem daleko, właśnie zastanawiam się czy najpierw szukać papierów w Agropromie czy może wejść do Magazynów w poszukiwaniu miejsca katastrofy heli. Natomiast nie można narzekać na brak broni czy kasy. Już teraz nie wiem z czym biegać bo kolekcja jest już duża :) i w sakiewce 150 000 rubelków.

Tylko martwi mnie fakt że handlarz Powinności po ostatnim powrocie z Doliny Mroku przywitał mnie leżąc bez ducha na progu swojej dziupli.. A liczyłem, że kupię u niego jakieś dobre palto na zimę...
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Postprzez Dizel w 16 Lis 2009, 12:52

podajcie źródło skad pobrać polska wersje bo download ze stalker.pl nie działa
Dizel
Kot

Dołączenie: 01 Paź 2009, 12:38
Ostatnio był: 01 Cze 2014, 21:37

Postprzez yarpen w 16 Lis 2009, 14:43

Ja użyłem dosyć niedostępnego źródła: http://www.google.pl a następnie wpisałem tajny kod: priboi story.. spróbuj może tez zadziała u Ciebie :P

Edit: Ile czasu zajeło Wam przejście Priboia? Właśnie dostałem CoP a jestem na etapie odbicia naukowców w Radarze, po spotkaniu z Sidem. Po poradniku widzę, że jest jeszcze trochę łażenia a ja gram tak z 2 godziny dziennie...
I teraz mam gwoździa, Priboi naprawdę super mod, i CoP - zbyt dużo jak na moją głowę.. a podobno od przybytku nie boli :)
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Postprzez Globan w 29 Lis 2009, 19:39

yarpen napisał(a):Ja użyłem dosyć niedostępnego źródła: http://www.google.pl a następnie wpisałem tajny kod: priboi story.. spróbuj może tez zadziała u Ciebie :P

Zastanawia mnie dlaczego takie osoby jak Ty w ogóle liczą na współpracę w społeczności, jakim jest forum. Gdyby każdy na forach odpowiadał tak, jak Ty, to twoja "genialna metoda na Gugla" też by nie działała!
Ja wpisałem w google, znalazłem i dzielę się z Wami efektami swoich poszukiwań, bo po to są właśnie fora, zeby sobie pomagać panie yarpen. :facepalm:

POBIERZ
:arrow: Oryginalny mod w wersji 1.1
:arrow: spolszczenie do moda
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Globan
Kot

Dołączenie: 27 Lis 2009, 16:23
Ostatnio był: 24 Cze 2010, 12:26
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości