Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam 1.Jak można przyłączyć się do danej frakcji 2.Gdzie znajdę mechanika chodzi mi o to żeby ulepszyć broń najlepiej w powinnosci bo wolność wybiłem )
Niedługo powstanie - The Witcher nad nim pracuje. W dziale "modyfikacje gotowe" jest parę ciekawych rzeczy które w tym wypadku mogą się przydać. Jeśli potrzebujesz tylko naprawy polecam te dwa mody (jeden z nich): viewtopic.php?f=49&t=1589 viewtopic.php?f=49&t=5520
dodawać celowniki, granatniki możesz dodawać wszędzie. to znaczy jak masz na przykład odpowiedni celownik to klikasz na nim w ekwipunku prawym klawiszem i masz opcję dodaj do broni tylko pamiętaj że na przykład celownik susat pasuje do zachodnich broni a pso1 do wschodnich tak samo jest z granatnikami. natomiast tłumnik możesz założyć do każdej broni. gdzie znaleźć odpowiednie celowniki granatniki bylo gdzieś na forum. poszukaj