Freeman napisał(a):Mam tak wolny net... - szkoda gadać, mam natomiast małą prośbę - czy mógłby mi ktoś zapodać z tego moda jedna pukawkę, widziałem na screenie ui_equipment w dolnym prawym rogu pewien revolver - chodzi mi o ten czarny (ten chromowany już mam) nie wiem co to za broń ale lubię takie gnaty, mod jest b. duży więc jeśli ktoś ma na kompie to mógłby wrzucić niezbędne pliki.
Z góry THX

Freeman napisał(a):Nie żebym był wymagający ale tych plików trochę jest, dobrze by było jakby były w takiej strukturze jak podana poniżej, mam nadzieję że nie będzie z tym dużej zamoty, jak dasz radę do zapodaj.
Oto te pliki:
1.Folder [textures]
->podfolder[ui] ;plik: ui_icon_equipment.dds
->podfolder[wpn];(wszystkie pliki odnoszące się do tej broni) : wpn_***.dds
(*** - to nazwa tej broni -ja jej nie znam)
W folderze [textures] ; plik textures.ltx
2.Folder [sounds]
->podfolder [weapons] ; pliki typu.ogg odnoszące sie do tej broni czyli np: ***_reload.ogg, ***_shot.ogg itd...
(nie wiem ile ich będzie?)
3.Folder [meshes]
->podfolder [weapons] (inny niż powyższy); dwa podfoldery:
->[ammo]->plik/pliki ammo_***.ogf
->[****] tj. folder z właściwą nazwą tej broni, powinien zawierać pliki: wpn_***.ogf oraz wpn_***hud.ogf
4.Folder [config] a w nim
->podfoldery:[weapons] a wnim piliki: w_***.ltx oraz weapons.ltx a także podfolder
->[ammo] a w nim plik:ammo_***.ltx
->podfolder [text]->podfolder [eng]/lub [pol] jeśli masz po polsku a w nim plik: string_table_enc_weapons.xml
->podfolder [mp] a w nim plik mp_ranks.ltx
->podfolder [misc] a w nim pliki typu trade np. trade_trader.ltx - żeby można było kupić tę broń.
Wszystkie foldery oczywiście w [gamedata]
Z góry dziękuję za zainteresowanie moim problemem i za wszelką pomoc.
EDIT:
kalash co z tymi plikami, zebrałeś je do kupy bo nie wiem czy mogę liczyć na to że je wstawisz więc daj znak życia

Normandia napisał(a):Po raz kolejny zamieszczam swoją prośbę o wrzucenie tego moda na coś innego niż Mega Uppload. Swoją prośbę kieruję do graczy posiadających tego moda, w którego chętnie bym zagrał niestety nie mogę go pobrać...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości