Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Od kilku dni mam ta grę w wersji : cień Czarnobyla - bo chyba są jakieś odmiany? nie wiem nie znam się
Chodzi o to ze jak już mi się pokarze ikonka głodu ( skrzyżowany widelec i łyżka ) po prawo na ekranie, to jest sobie zielone przez okolu 30 sekund a później ciemnieje, staje się czerwone a ja umieram :\
Jak tego się pozbyć?
Jedzenie pomaga na chwile tylko, zjem z 4 kiełbasy to znika na minute możne, po chwili sytuacja jak wyżej.
Pomocy bo gra fajowa ale to mnie zniechęca do niej :\
Od pytań kolego jest inny dział. Przenoszę. - xKoweKx
linqor napisał(a):A używasz jakiegoś moda albo przyśpieszasz grę jakimś ????? bo jeżeli tak to wszystko leci nawet kondycja szybko :p
Nie nic, mam oryginała z marketu, podstawowa instalacja ale na "starym" systemie, przeinstalowałem Windowsa i gra uruchamia się bez kłopotu, tylko płytę wkładam wiadomo.
@linqor grafika nie jest najważniejsza, dla mnie liczy się grywalność i takie gry jak Blood, DukeNuken 3d, doom, quake 1 i 2 rządzą. Dodam jeszcze Dizzy i inne gry typu pegazus
miałem ten sam problem tylko że z promieniowaniem. dawałem leki przeciwpromienne i ... Gówno. zacząłem grę od początku i jest super. jak nie chcesz od nowa gry bo np. jesteś daleko to... możesz patcha zainstalować.