Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Czy jest jakis patch aby stalker działał na windowsie 7 Bo zainstalowałem oryginalnego Stalkera Clear Sky a gdy chce go włączyć wyskakuje błąd: "Włóż oryginalną płytę Stalker Clear Sky do napędu DVD..." gra jest oryginalna odpalałem ją na XP wszystko było ok teraz mam Win 7 i mam taki błąd... Domyślam się że to przez 7...
Po pierwsze to nie ten dział. Po drugie sam założyłem podobny temat na forum CS i mam XP , ten sam problem.Popróbuj kilka razy z wkładaniem i wyjmowaniem płyty z napędu.Po kilku(nastu )razach na pewno wejdzie...
nie o to chodzi winą jest podejrzewam....patch zdarzały się przypadki że gracze wgrywali patche w nieodpowiedniej kolejności jak nie zadziała fs-game czy nie ma błędów albo daj meila prześle ci swojego