Pytanko ??

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Pytanko ??

Postprzez adriano555 w 08 Wrz 2009, 18:41

Mam taki problem ściągnołem moda na nieśmiertelnośc do STALKERA. W instrukcj pisze zmien w pliku game data
linijke taką na taką false na true i z mieniłem to , wychodze z tego pliku klikam zapisz i pisze ze nieda sie zapisac bo cos tam. Czy wie ktoś co mam zrobic :| ????
adriano555
Kot

Dołączenie: 08 Wrz 2009, 18:33
Ostatnio był: 13 Mar 2010, 18:22
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Pytanko ??

Postprzez Shaockgun w 08 Wrz 2009, 19:24

Pomijając styl i "orgotrafie" to rzeczywiście ładnie opisałeś problem. "Nie da się zapisać, bo coś tam" - no to już wszystko normalnie wiemy! Sprecyzuj, a może ktoś będzie znał odpowiedź na konkretny problemas.

Acha, może być taka możliwość, że grę zainstalował ktoś z uprawnieniami administratora komputera, a ty np. takich uprawnień NIE posiadasz. Wtedy nie da rady zmienić niczego w bebechach gry. :(
"Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie:
Co lepsze - dupa, czy żarcie?
I dupa jest dobra,
I dobre jest żarcie,
Ale przeje*ane jest stać na warcie"
Awatar użytkownika
Shaockgun
Stalker

Dołączenie: 22 Sie 2008, 11:31
Ostatnio był: 01 Gru 2019, 18:19
Miejscowość: z Zadupia Galaktyki
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 11

Re: Pytanko ??

Postprzez Orenos w 08 Wrz 2009, 19:24

Zagraj na easy, tzw na nowicjuszu. godmode beż żadnych modów ;P
Awatar użytkownika
Orenos
Kot

Dołączenie: 06 Lip 2009, 01:22
Ostatnio był: 13 Wrz 2012, 17:07
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości